Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ИЗгубих дистанционното за имобилайзера, сега какво да правя ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ИЗгубих дистанционното за имобилайзера, сега какво да правя ?

Здравейте колеги, реших да пиша тема тъй като не вярвам че отговорът ми в една стара тема за тоя проблем ще бъде видян от някой, понеже темата е на година... Та Тази гадна и влажна проклета сутрин си изгубих гадното малко и фалшиво дистанционно ли е или магнит за тъпия имобилайзер и тая пущина сега няма палене. Нито книжка и имам нито и разбирам. Нивата е къса база (3 врата) 1.7i не знам каква е инжекцията и мисля че е 2005-а година до колокото разбрах вкарвана от Германия. Нивата не е моя а на чичо ми, но м исе наложи да я изпозлвам. Нито книжка и имам на тая Нива нито се сетих сега преди да пиша да погледна талона. Има ли начин това чудо да се запали без това малко и гандо дистанционно ?

АКо да как? Можели да се занули с магнит ил ида се прецака някак оная пъпка с ламичката да се излъже ли или не знам и аз?
    Кажете ми че дъртия ще ме обеси заради това малкото вредно нещо...

Благодаря на отзовалите се.

От: ИЗгубих дистанционното за имобилайзера, сега какво да правя ?

Оформил си си голям проблем,колегите да помагат.
    Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

От къде си колега? Търси алармаджия. Ако си от Русе и региона atanas_93 е твоя човек.

На сърбела майката му е чесането.
      Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Колега, пиши къде си, каква е колата и оригинален ли е този имобилайзер или е поставян допълнително.

Ако е магнитен ключ (поставян допълнително, както предполагам, съдейки в кой раздел е темата), всяко магнитче от хладилник ще ти свърши работа, стига да знаеш къде по таблото е скрит ключа.
        Grand Cherokee 4.7 Quadra Drive Limited (WJ) 2002
        Audi A6 2.7 TDI (4F) 2008

0885372997 - Дани

Коментар

Всеки,който се занимава с аларми може да ти изолира имобилайзера,става бързо и лесно.

Коментар

Имобилайзерът на Нива 21214 се активира/дезактивира чрез настойките на компа. Не знам, обаче, дали може така да се изключи. Питай в НАР.
            пп. Защо сега по светло не потърсиш "малкото гадно нещо"?
            Или искай от чичо си второто дистанционно - 2 са.
            Последно редактирано от trapper; 30-12-12, 12:26.
            ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Първоначално публикуван от ivanmehan Преглед на мнение
              Всеки,който се занимава с аларми може да ти изолира имобилайзера,става бързо и лесно.
              Не е толкова лесно като имобилайзера е функция на компютъра .
              Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Явно неговия имобилайзер не е оригиналния и това е добре. Всеки специалист по аларми ще може да го изолира. Оригиналния е с чипче в ключа и отделно има обучаващ ключ. Веднъж активиран няма премахване или е много трудно.
                Случайността е съвпадение на обстоятелства, предварително обмислени и организирани!

Коментар

Ако е от алармата е лесен просто трябва да проследиш кабелите обикновено прекъсват веригата на бобината . На моята бяха два кафяви кабела .
                  Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X