Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лада Нива 2012-2013 - 4 въпроса за нов шофьор.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Лада Нива 2012-2013 - 4 въпроса за нов шофьор.

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
    и караш спокойно 10 години .
    10 години- каквото и да направиш- нивата след 3, максимум 4 годинки е ''цъфнала''
    Иначе по темата: По-добре нормална карбураторна, с читава обикновена газова уредба. При кадърни настройки не създава грижи. Няма излишни датчици, процесори, кабели, жици, куплунги... И е бюджетно, и е ремонтопригодно. Мое мнение.
    На сърбела майката му е чесането.
    Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Много благодаря на всички за отговорите, особено Frysco. Много неща не бях чувал за поддържането на тази кола. Честно казано ми допада идеята Krasivil за Ник Николов. Нямам намерение да е толкова за оф-роуд колкото за шофиране по път. Пък и то Българските пътища аз ги считам за оф-роуд вече тъй като не съм живял много тук. Мисля да направя цялостно покритие. За гумите, ще почакам както и за седалката, и ще остана на вариант за газ.

Коментар

Първоначално публикуван от borko_ruse Преглед на мнение
        10 години- каквото и да направиш- нивата след 3, максимум 4 годинки е ''цъфнала''
        Иначе по темата: По-добре нормална карбураторна, с читава обикновена газова уредба. При кадърни настройки не създава грижи. Няма излишни датчици, процесори, кабели, жици, куплунги... И е бюджетно, и е ремонтопригодно. Мое мнение.
        Моята е 2000 година карбуратор и газта не създава никакви грижи . Ако я обработиш качествено си изкарва едни 10 години моята я чегъртах и обработих преди 4 - 5 години и не е мръднала това лято свалях подкалниците да я гледам . Ръждица има тръгнала само над първото гърне но и това ще го оправя напролет .
        Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Ясно. А колите които внасят в България, вярно ли е че в Турция ги правели или поне зглобявали?

Коментар

Не - внасят се от склад за западна Европа и са само руско производство, със съответните доработки за евро-стандартите.
            Ако искаш, на лични те свързвам с единия вносител - имаме добри отношения по други поводи....

Коментар

Благодаря за информацията. Ще го имам в предвид, но още не мога да си я позволя.

Коментар

може ли да питам дали някои знае каде да намеря фланец за нива защото дизеловия джигател на ситпоен БХ 1.9 обикновен дизел неможе дирекно да се захване за нивовия кожух. Какъв преходник да сложа и каде да го намеря

Коментар

Какъв е тоя фланец?
                  Къде се намира, за какво служи?

Коментар

Първоначално публикуван от ibiza_13 Преглед на мнение
                    може ли да питам дали някои знае каде да намеря фланец за нива защото дизеловия джигател на ситпоен БХ 1.9 обикновен дизел неможе дирекно да се захване за нивовия кожух. Какъв преходник да сложа и каде да го намеря
                    Изпадаш във филм невъзможност,никаде не се предлага или продава такова чудо.Вариянта е да си го произведеш,но не вярвам да имаш чак такива големи мераци.Прочети тук,връзката е между фв и ренде кутия,вярвам,че ще ти стане ясно,от 86 нататък:http://www.offroad-bulgaria.com/show...=113600&page=5
                    Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Обяснявайте за какво става въпрос. Аз написах естествено "фланец" в гугъл и разбрах за какво става въпрос, но да се уточни.
                      Ако някой иска да получи такъв фланец нека каже - от къде е, за колко пари го иска или без пари и да се уточни за какво говорим.
                      Нов ли търси, втора у-ба ли и т.н.
                      Виждам, че питащият е нов. Да не го отрязваме веднага с "няма да намериш". Трябва само да попадне на подходящия човек.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X