Колеги,мисля и трябва да закупя гуми за нивката.Сега карам с бусови 205/75/16,ама ми се иска да си взема 4 ламаринени джанти (оригиналните) с гуми вли5 или ласа.Желателно е да са втора употреба,че в момента...
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Гуменки за Нива
Свий
X
-
От: Гуменки за Нива
Не,че нещо,но има достатъчно теми за гуменки,цървули търкалета и други въртящи каучукови елементи контактуващи със земната повърхност...Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...
-
От: Гуменки за Нива
Първоначално публикуван от feikot Преглед на мнениеКолеги,мисля и трябва да закупя гуми за нивката.Сега карам с бусови 205/75/16,ама ми се иска да си взема 4 ламаринени джанти (оригиналните) с гуми вли5 или ласа.Желателно е да са втора употреба,че в момента...
Тема за гуми на Нива има,в това число и достатъчно информация за интересуващите те модели,още повече че имах възможността лично да ги сравнявам Вли-5 и Ласа ОК-144 и то чисто нови на какви ли не терени и метерологични условия.
Писал съм там в темата.....,колегите също са писали.......,просто трябва да я намериш.....
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар