Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Гуменки за Нива

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Гуменки за Нива

Колеги,мисля и трябва да закупя гуми за нивката.Сега карам с бусови 205/75/16,ама ми се иска да си взема 4 ламаринени джанти (оригиналните) с гуми вли5 или ласа.Желателно е да са втора употреба,че в момента...
    Opel Frontera B 2.2 DTI,Пасат Б5 4motion
    feikot@abv.bg
    Обратно дороги - НЕТ !

От: Гуменки за Нива

Не,че нещо,но има достатъчно теми за гуменки,цървули търкалета и други въртящи каучукови елементи контактуващи със земната повърхност...
    Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Първоначално публикуван от feikot Преглед на мнение
      Колеги,мисля и трябва да закупя гуми за нивката.Сега карам с бусови 205/75/16,ама ми се иска да си взема 4 ламаринени джанти (оригиналните) с гуми вли5 или ласа.Желателно е да са втора употреба,че в момента...
      Ми разгледай раздела "Продавам" или пусни обява в "Купувам".
      Тема за гуми на Нива има,в това число и достатъчно информация за интересуващите те модели,още повече че имах възможността лично да ги сравнявам Вли-5 и Ласа ОК-144 и то чисто нови на какви ли не терени и метерологични условия.
      Писал съм там в темата.....,колегите също са писали.......,просто трябва да я намериш.....

Коментар

Мале мила....объркал съм раздела....извинявам се,аз мислих,че съм я писал в купува...
        Opel Frontera B 2.2 DTI,Пасат Б5 4motion
        feikot@abv.bg
        Обратно дороги - НЕТ !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X