Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лада НИВА "СПЕЦНАЗ"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Лада НИВА "СПЕЦНАЗ"

Лифт, "Сюнет", боя, малко светлина в повече, обута, грамотно, бързо, точно и много културно при Голди. Край на първия етап.
    Втори етап-в процес на разработване и уточняване-предстои. Поздрави на всички.
    Последно редактирано от snipi; 31-07-07, 11:00.

До: Лада НИВА "СПЕЦНАЗ"

Първоначално публикуван от snipi Преглед на мнение
    Лифт, "Сюнет", боя, малко светлина в повече, обута, грамотно, бързо, точно и много културно при Голди. Край на първия етап.
    Втори етап-в процес на разработване и уточняване-предстои. Поздрави на всички.
    много добре,но ако тези халогени ги смениш ще е още по-добре

Коментар

Втори етап.

Коментар

Халогени,огледала и калобрани,абсолютно излишни.Аааа и газ,това вече не е добре,но може да е продадеш например.Броните са абсолютна пунта мара,по-добре с обикновенна тръба.
        Дай по-нататък.Успех

Коментар

Готина Нивичка. :-)) Ама "малкото светлина в повече" вземи я отстрани. И бойлера под багажника също.
          Не е лошо да дадеш повече инфо и обяснение за лифта, боя, гуми и т.н. Мисля, че ще е полезно за всички.
          С пожелания за по-бързо публикуване на втория етап.
          Успех.
          Only after the last tree has been cut down,
          Only after the last river has been poisoned,
          Only after the last fish has been caught,
          Only then will you find that money cannot be eaten.

Коментар

Добра си е ладичката.

Коментар

Абе аз с такива гуми ходя по състезания,ти защо си ги сложил???

Коментар

Таз газова уредбичка на конкретното място няма ли да е проблем ако срещнеш големи, лоши камъни по пътя? При някое подрусване да не стане фал?

Коментар

Първоначално публикуван от inko
                  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                  Съкращение на "специално назначение"

Коментар

Първоначално публикуван от Явор(dorzi) Преглед на мнение
                    Абе аз с такива гуми ходя по състезания,ти защо си ги сложил???
                    За офлов,колега.И всичко друго,като се налажи.

Коментар

Първоначално публикуван от nikidd Преглед на мнение
                      Таз газова уредбичка на конкретното място няма ли да е проблем ако срещнеш големи, лоши камъни по пътя? При някое подрусване да не стане фал?
                      Боилерчето е доста над задния диф.Опасно е наи-вече на заден ход,но така или иначе предстои изработка на теглич и защита на бутилката едновременно.
                      Последно редактирано от snipi; 31-07-07, 19:48.

Коментар

Нивата е станала много добре

Коментар

Първоначално публикуван от blackfirefly Преглед на мнение
                          Готина Нивичка. :-)) Ама "малкото светлина в повече" вземи я отстрани. И бойлера под багажника също.
                          Не е лошо да дадеш повече инфо и обяснение за лифта, боя, гуми и т.н. Мисля, че ще е полезно за всички.
                          С пожелания за по-бързо публикуване на втория етап.
                          Успех.
                          Не виждам защо да отстранявам,светлината в повече.Фаровете са марка "хот дог"-т.е.куче марка,но специално горните два са за дълги /светят тесен ,дълъг лъч ,имах същите на предната ми "стоножка"-4х4 и съм доволен/,а долните служат единствено,да ми очертават пътя странично,за да не се метна в някое дере.За кичозния им вид,приемам критиката.
                          Лифта е от икономичния модел "хенд меид".Подложки на горния шарнир-35мм. +подложки отзад м/у пружината и купето/така я купих и не знам размера им/+ едни гумени подложки,които се набиват странично на пружините,по 4 бр на пружина, като размера им е предвиден за задните пружини,а за отпред се скъсяват за да станат м/у витките на пружината,също по 4 броя.Купих я с едни жълти амортисьори /явно не са оригиналните/ без надписи и не знам какви са,но се държът добре,за ловните ми цели /целогодишни/.
                          Изрязани арки на калниците.
                          Боята ,боята е "стелт технология" Радарите не ме хващат.Поръчах я по инета от американците,като боядисват бомбардировачите,да ми заделят малко.Изплатиха ми 4 л. зелен мат..............Шегувам се разбирасе. Зелена боя от магазина +мат паста и готово.Пръснах си я сам,че и се учудих колко добре стана.
                          Гуми от Голди естествено ,215 R 15 Кобра Трак .Джанти оригинал Самураи.
                          Купих я с Рекаро салон "преден" .
                          Волан-спортен ,руски,със средна емблема наподобяваща емблемата на Субару?????,оригинален за Нива.НЕ е кожен , а и не ми трябва такъв за гората и калта.Дебел,малко по-малък от оригиналния,но не много малък/хидравликата ми не работи-просто няма/.Шарката му имитира кожа и има удебеления при това анатомични в местата за захват.С една дума МОМО.Естествено"зделано".
                          И това е за сега.
                          Предстои-какво предстои и аз не знам.Нещо блокаж отзад,лебедка,брони тип жп релса,ролбара,пардон булбара нещо не е от наи -добре поемащите фул контакт,експедиционен багажник,/къде ли ще ходя на експедиции , или по скоро визия ,гъзария нещо/ шнорхел,форсаж малко на мотора.Просто не се е избистрила още концепцията,може всичко ,може нищо.
                          До нови срещи /виртуални/

Коментар

Първоначално публикуван от inko Преглед на мнение
                            Халогени,огледала и калобрани,абсолютно излишни.Аааа и газ,това вече не е добре,но може да е продадеш например.Броните са абсолютна пунта мара,по-добре с обикновенна тръба.
                            Дай по-нататък.Успех
                            Безшевна тръба.

Коментар

Първоначално публикуван от Пламен Бешков Преглед на мнение
                              много добре,но ако тези халогени ги смениш ще е още по-добре
                              С ХЕЛА ,с дълги и с къси и с габарит.По 200лв. броиката.Примерно.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X