Колеги, можете ли да ми кажете дали табло от БМВ Е30 влиза в Нива? За 2105 и 07 знам че става, но Нивата със същите размери ли е в тази си част?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Табло от BMW e30 в Нива?
Свий
X
-
От: Табло от BMW e30 в Нива?
Що не вземеш една рулетка и да провериш.После другото е лесно.Цялата електроника сама се напасва...все пак производителя е един и същ.Даже ще имаш датчици за неща дето в Нивата никога не са чували за тях.МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!
-
Първоначално публикуван от Drake. Преглед на мнениеКолеги, можете ли да ми кажете дали табло от БМВ Е30 влиза в Нива? За 2105 и 07 знам че става, но Нивата със същите размери ли е в тази си част?
BWT, я дайте някаква снимка на това табло, че нещо почна да ми се въртят идеи, вече....
П.П Видях гоНо ти отпада уреда за маслото.....
Последно редактирано от Борис Хаджиценев (bob4oo); 19-10-12, 20:22.За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
Honda Dominator 650
088ЧЧ93979-->Борис
0878956Ч38-->Борис
Коментар
-
Първоначално публикуван от mihov_1969 Преглед на мнениеЩо не вземеш една рулетка и да провериш.После другото е лесно.
Мерси за отговора Bob40. Най-вероятно ще си търся табло от Нива, което се оказва доста трудно. Всичко което се предлага или е в много лошо състояние или е в добро но се предлага с огромна надценка. За това си мислех да сложа табло от друг автомобил, тъй като ще излезе доста по евтино, ама явно няма да го бъде.
Иначе ето как седи табло от е30 в 2107. Това е на един колега от Лада клуба -
Коментар
-
Първоначално публикуван от Drake. Преглед на мнениеДа де ясно, ама аз ако имах налично такова табло нямаше да питам във форума дали пасва, а щях директно да пробвам
Мерси за отговора Bob40. Най-вероятно ще си търся табло от Нива, което се оказва доста трудно. Всичко което се предлага или е в много лошо състояние или е в добро но се предлага с огромна надценка. За това си мислех да сложа табло от друг автомобил, тъй като ще излезе доста по евтино, ама явно няма да го бъде.
Иначе ето как седи табло от е30 в 2107. Това е на един колега от Лада клуба -
И от къде могат да се намерят?
А тези уредчета, дето са на арматурата, за икономията, за волтажа и това третото, не го знам, за какво е, с какви "обвивки" са, ламарината дето ги обгръща?За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
Honda Dominator 650
088ЧЧ93979-->Борис
0878956Ч38-->Борис
Коментар
-
Малко страничен въпрос: тия баварските табла не бяха ли с батерии на тях? Или се бъркам с модела?
Ако все пак не бъркам - имай едно наум, че като се разтекат и таблото отива по дяволите. Подлежи на ремонт, но си е забавачка.О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...
Коментар
-
[QUOTE=Борис Хаджиценев (bob4oo)А тези уредчета, дето са на арматурата, за икономията, за волтажа и това третото, не го знам, за какво е, с какви "обвивки" са, ламарината дето ги обгръща?[/QUOTE]
За този руско-баварски екземпляр не знам дали е така, при мене една кутия на маслен филтър с подходящия диаметър е лепнала идеално на допълнителния уред за температурата.Право казват докторите, че калта е целебна. Колкото по-дълбоко се бухнеш, толкова по-нахилен излизаш...
TLC 100 1HD-FTE manual '02 | Forester '98 | Моntesa 315 '99
Коментар
-
Въждал съм на живо на нива монтирано арматурно табло заедно с измервателните уреди от ауди 80/90. Имаше и монтирано от опел вектра, но само на снимка съм го виждал. Тоя дърт баварец има сходни чаркуляци с руските зверове, та мисля ще стане
Коментар
-
Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнениеМалко страничен въпрос: тия баварските табла не бяха ли с батерии на тях? Или се бъркам с модела?
Ако все пак не бъркам - имай едно наум, че като се разтекат и таблото отива по дяволите. Подлежи на ремонт, но си е забавачка.Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Борис Хаджиценев (bob4oo) Преглед на мнениес какви "обвивки" са, ламарината дето ги обгръща?
Rocco, опелско табло и аз имам налично от астра ф, но не пасва. Има разлика 3-4 сантиметра някъде. За вектра не знам. Ама после и се сетих че няма как да напъхам ладовите уреди в него. Знаеш какви са уредите при опелските табла, как са и при ладовите.. Пък в на е30, ладовите уреди влизат едва ли не директно.
Коментар
-
Темата ми е интересна защото моята нива има върху старото табло залепено с черен силикон някаква пластмасова отливка която вече за 4 год. започна да се отлепва тук там а и на неравности издава скърцащи звуци , а и др. неудобно е че панела с приборите/ километраж, оборот./ не вниза добре в отвора и се налага по черен път да го блъскам през 2-3 мин.
Та някои виждал ли е тези пластмаси за обновяване и точно как се слагат , че при мен явно не е сложена както трябва
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар