На Нивата сменям 3-ти комплект дюзи върви 3 месеца и запичат дюзите само на 3 и 4 цилиндри.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем с дюзите на Нива 1,7i ПОМАГАЙТЕ!!!!!!
Свий
X
-
От: Проблем с дюзите на Нива 1,7i ПОМАГАЙТЕ!!!!!!
Дай старите дюзи да ги видим.
Не е възможно......
Имаш проблем с горивото . Утайки, лошо филтриране и тази мръсотия създава такива проблеми.
Сваляне на резервоара и измиване, промиване (продухване )на горивопроводите, нов горивен филтър.
Прочистване на инжекторната рейка и клапана за налягане и дано повече не се случва.
Сменял ли си гумен горивопровод ?
-
Горивен филтър сменен поне 3 пъти,дюзите са сменени 3 пъти к-т с рейката и клапана за налягането ,вече е и с механични клапани.Ще ровя в резервоара да видя за гнусотий. Интересно е че винаги си отиват дюзите на 3-4 цилиндър.Подстрекател на разходчици счупи ДЖИПКА покрай Габрово
тел. 0898327627
Радослав
Коментар
-
Първоначално публикуван от rado genev Преглед на мнениеГоривен филтър сменен поне 3 пъти,дюзите са сменени 3 пъти к-т с рейката и клапана за налягането ,вече е и с механични клапани.Ще ровя в резервоара да видя за гнусотий. Интересно е че винаги си отиват дюзите на 3-4 цилиндър.
На мен ми се получи така на първата ми кола с пълна инжекция. Минах се да сипя и се затискаше дюзата само на трети цилиндър. Изглежда в рейката която захранва дюзите се получава "стояща вълна" и всички боклуци разтворени и "вдигнати" от добавката отиват там.сто: Тук нормално си подаваме топката като на тренировка и гледаме да не се контузим. Понеже сме от един отбор.
dembito: Хардуера можеш да го ритнеш, а софтуера само да го напсуваш
Коментар
-
Първоначално публикуван от Чичо Преглед на мнениеДа не си сипвал добавка за "почистване на инжекции"??
На мен ми се получи така на първата ми кола с пълна инжекция. Минах се да сипя и се затискаше дюзата само на трети цилиндър. Изглежда в рейката която захранва дюзите се получава "стояща вълна" и всички боклуци разтворени и "вдигнати" от добавката отиват там.
Коментар
-
Първоначално публикуван от rado genev Преглед на мнениеГоривен филтър сменен поне 3 пъти,дюзите са сменени 3 пъти к-т с рейката и клапана за налягането ,вече е и с механични клапани.Ще ровя в резервоара да видя за гнусотий. Интересно е че винаги си отиват дюзите на 3-4 цилиндър.НАЙ-ГОЛЯМАТА ПРЕЧКА-СТРАХЪТ
Коментар
-
Първоначално публикуван от Наско-Гумата Преглед на мнениеРадо пробвай да смениш майстора
Коментар
-
Намерих проблема!От много кражби на бензин вътре в резервоара имаше 2 парчета разложен маркуч , дървени клечки и какви ли не боклуци.Не майстора трябва да сменя а шофьорите !!!Подстрекател на разходчици счупи ДЖИПКА покрай Габрово
тел. 0898327627
Радослав
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар