Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Не иска да дава контакт сутрин.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Не иска да дава контакт сутрин.

Колеги, от доста време ми се случва по някой път да не иска да даде контакт сутринта.Въртя ключа да дам контакт , ключето на газовата леко премигва, но таблото не свети, след това ако врътна да пали стартера си върти,но няма как да запали без гориво.Газовия клапан не е отворил.Мислех,че е от контактния ключ , но вадя му кабелите отзаде и направо с кабелите пробвам да дам контакт, пак същата история.След известно мъчене ~ 10 минути. Незнайно как си дава контакт паля и тръгвам.После цял ден си дава контакт без грешка.Прави го единствено сутрин (май като е студено ).Примерно ако не даде контакт оставя я така и след 20на минути ида и пробвам пак ще даде и ще си запали... Има ли някакво реле, което може да залепва? Приемам всякакви предложения.

От: Не иска да дава контакт сутрин.

Прегледай бушоните да няма някой нагорял(окислил),плюс при контакт намери в таблото, и някоя букса може да е окислила, общо взето търси около бушониерата а за реле мисля че няма такова
    Последно редактирано от auto_marin; 04-07-12, 11:08.
    ОФА ДБ 2.4 92 ML 270 CDI ETZ 250

Коментар

Виж си и масите, може да не дават, чат-пат
      За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
      Honda Dominator 650
      088ЧЧ93979-->Борис
      0878956Ч38-->Борис

Коментар

Провери захранването на ключето,най вероятно проблема е там.Хлабава маса или нагоряла връзка.
        0898774443-Пламен.

Коментар

Доста време не го беше правил този номер, докато сутрин пак не застудя. Но проблема вече е отстранен. Оказа се реле, намира под бушоните, като се свали в ляво от краката пластмасата и се погледне се виждат 2 реленца.Като го направи този номер и размърдам релето веднага дава контакт.Смених релето почистих буксата и сега всичко е точно.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X