Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Казанче за течност за чистачки

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Казанче за течност за чистачки

Накратко: не купувайте!

Нашироко: в последната година ми се спукаха четири - две от големите (които НАР вече не продава "защото много се пукали") и две от малките (които уж били по-читави). Всъщност не се пукат, а се цепят по цялата дължина. Пълен боклук! Иначе моторчетата им са добре.

Ще кажете, че нещо не е в ред с моята стойка, ама не - Стефан си сложи от големите на УАЗ-а и неговото се сцепи от просто стоене на двора (не е карал колата въобще, т.е. няма вибрации). На друг приятел с Нива му се сцепи пък от малките, пак го купи ново.

Освен това доскоро карах с казанче от стария тип - потопяема помпа. С него нямах никакви грижи, пък беше пожълтяло от старост. За сметка на това помпата си замина, при това на топло - преди месец (имам 5-6 счупени потопяеми помпи)...

Сега ще правя дупка на едно от старите казанчета така, че да може да се ползва с новите помпи... Луда работа.

От: Казанче за течност за чистачки

Още ли не се е разбрало, че руснака гума,пластмаса и масла не може да сътвори?? Виж по моргите за нещо правено оттатък Виена и бъди сигурен, че ще надживее Нивата.

Коментар

Фил виж това казанче - то е Мицубиши Галант набор 1983 и още работи. Както се вижда от снимката става точно на стойката на УАЗа , след като смених 5-6 със спукани помпи. Това от мен , ти решаваш.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC01709.jpg
Прегледи:3
Размер:130.3 КБ
ID:5386797
      На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

[QUOTE=aldr;1883516]Фил виж това казанче - то е Мицубиши Галант набор 1983 и още работи. Както се вижда от снимката става точно на стойката на УАЗа , след като смених 5-6 със спукани помпи. Това от мен , ти решаваш.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC01709.jpg
Прегледи:3
Размер:130.3 КБ
ID:5386797

Като го оставиш с вода зимата ще се спука и това.
        ХАйде да не си кривите душата. Зимата с какво са ви казанчетата ?
        Аз имам 5 казанчета. Не ги ползвам. Пращам безплатно.
        Понятие си нямам кой набор са?

Здрави и читави, но зимата вода в тях няма.
        Иначе съм пукал не казанче, ами чугунен блок на западна кола (немска) от "вода при минусови температури".
        Колата и казанчето не са виновни.....

Коментар

Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнение
          Фил виж това казанче - то е Мицубиши Галант набор 1983 и още работи.
          Мерси, но едва ли ще намеря такова.

Преди бях с туба от бензин - беше перфектна за целта. Проблемът беше, че нямаше добро захващане - връзвах я с ластици и колани, но все успяваше да се опитва да се разходи. Ще й измисля стойка и това е...

Колкото до упрека за зимата - последното бе купено преди месец...

Коментар

[QUOTE=bgbul;1883521]
            Фил виж това казанче - то е Мицубиши Галант набор 1983 и още работи. Както се вижда от снимката става точно на стойката на УАЗа , след като смених 5-6 със спукани помпи. Това от мен , ти решаваш.[ATTACH=CONFIG]466505[/ATTACH]

Като го оставиш с вода зимата ще се спука и това.
            ХАйде да не си кривите душата. Зимата с какво са ви казанчетата ?
            Аз имам 5 казанчета. Не ги ползвам. Пращам безплатно.
            Понятие си нямам кой набор са?

Здрави и читави, но зимата вода в тях няма.
            Иначе съм пукал не казанче, ами чугунен блок на западна кола (немска) от "вода при минусови температури".
            Колата и казанчето не са виновни.....
            На кьоравата Фронтера ни се цепи, ни се пука, пълно само с вода зимата - таралясник...
            Само че е 4,2 литра и не влиза навсякъде.

Коментар

Първоначално публикуван от Wattie Преглед на мнение
              Мерси, но едва ли ще намеря такова.

Преди бях с туба от бензин - беше перфектна за целта. Проблемът беше, че нямаше добро захващане - връзвах я с ластици и колани, но все успяваше да се опитва да се разходи. Ще й измисля стойка и това е...

Колкото до упрека за зимата - последното бе купено преди месец...
              Добре де, цепят се. Аз просто не знаех ....... моите не се цепят.
              Имам един съд от някакъв фиат. Като гумирана торба е с две уши се закачва и има две машинки на него.
              При интерес ще го снимам. Ако друго не намериш.....

Коментар

[ATTACH=CONFIG]466505[/ATTACH]
                Гледам, че има и някаква "празна" бобина до казанчето. Нея пък за какво я ползваш?
                Иначе аз съм с казанче от Голф 2 (на Москвича) за 20лв. от моргата, барабар с помпичката... Зимата- със зимна течност за чистачки! Хайде сега:
                - И ние пушим цигари "Кент" и ядем бонбонки "Тик-Так"

Коментар

Първоначално публикуван от bgbul Преглед на мнение
                  Добре де, цепят се. Аз просто не знаех ....... моите не се цепят.
                  Моите стари руски и съветски казанчета също не се цепят. Обаче са с потопяема помпа (което не е никак лоша идея при използване на хубава течност за чистачки), а тя (руската) е боклук (и вече ги няма).

Пускам темата, за да кажа, че новите са боклук. Дали въобще са руски също не е ясно. Фактът е, че пазара е залят с този боклук. Като се опиташ да разтопиш пластмасата с топлодух не се разтича и лепи - или нищо или гори.

Коментар

Отговарям -на Бгбул даже и сега съм с зимна течност , просто рядко карам джипа и течноста си стои. На Комисар - в тая кутия има резервна бубина , капачка за делкото , палец , шише със спирачна течност. До тях има вързани ремъци и спирачни маркучета. Това е .
                    На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Отговарям - На Комисар - в тая кутия има резервна бубина , капачка за делкото , палец , шише със спирачна течност. До тях има вързани ремъци и спирачни маркучета. Това е .
                      Браво! Аптечка за Първа автомобилна помощ- правилно решение. Само дето ремъците от температурата стареят по-бързо.
                      Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X