Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ЛебеДка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ЛебеДка

Реших се да сложа след като дадох 200лв за да ме изтеглят с трактор.
    Харесох тази! Някакви мнения и препоръки.

http://www.grteambg.com/grteamstore/...&cat=27&page=1

От: Лебетка

Оправете заглавието .. ще ни се смеят . Раздел ВАЗ слагаме лебет(Д)ки.
    Ти на НИВА ли ще я слагаш?
    По принцип всяка лебедка върши работа (която е за по-голямо тегло). Тази ти е даже голяма, но си е хубава.
    Вече ще звънкаме на теб, да ни вадиш...
    И какъв е бил тоя трактор или какво е било това затъване....200 лева са много пари. За 200 лева ще изоре 15 декара.
    Ти колеги с джипове нямаш ли ? Колеги с лебедки нямаш ли ?
    Пусни няакоя снимка или разказ за епопеята .
    Успех !

Коментар

От: Лебетка

200 пари....брях с хеликоптер ли те вадиха бре??Е ако и някоя снимчица сложиш на приключението, ще ти кажем каква ЛиБЕтКа да си сложиш!
      driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

От: ЛебеДка

И портален кран да монтираш пак може някъде да закъсаш, това е сигурно. Според мен вземи някоя по-малка, че това дето си го взел може да се покатериш на някое дърво с него като във "Боговете сигурно са полудели". И ще тежи отпреде доста, а нивата без това си е с лека задница. Ако пък мислиш в перспектива, голямата може после да я сложиш на нещо по-тежко.
        Александър

Коментар

Ако колата се използва само за офф.... Можеш да я вкараш м/у седалките, така избягваш проблема "тежест на лебедката" и евентуално увисване на предницата.....
          Нали знаете, колкото е по-подготвен джипът, толкова по-далеч, ще ходите за трактор
          Ама пък и 200 лева....... Тоя те е взел за "мезе"
          За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
          Honda Dominator 650
          088ЧЧ93979-->Борис
          0878956Ч38-->Борис

Коментар

Имал, дал. Стига му говорихте колко много пари е дал =) Човека друго пита =) И аз съм офф топик, ама така ми дойде За лебедката имаше някакви сметки теглото което ще теглиш/колата/ по 2 или не си спомням и аз. Може пълни глупости да говоря. Нека по-опитен колега да каже =)
            Лада Нива 21214 1,7i a.k.a. Магаренцето :)

Коментар

Около 6000 либри ти е достатъчна за Нивата, теглото на джипа, умножено по 1.5 и резултата умножен по 2.5, грубо казано. После и по силен акомулатор, динамо, ако сегашното не успява да зареди, че лебедката тегли тока здраво и т. н.

Коментар

За цената старите хора отдавна са го казали болен на легло се е-е. За лебедка виж тук http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=10353 имаш гаранция след гаранционен сервиз отстъпки и тнт. Имай предвид че на нивата лебедка се монтира трудно защото няма рама и бронята е алуминиева . Повечето джипове имат предвидено от завода производител място за лебедка и кит за монтаж но при нивата нещата са по различни .
                Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

На моята като слагах смених цялата броня и тръбите за захващането и с дебелостенни безшевни - има варианти много.

Ето - Натиснете снимката за да я уголемите

Име:651383.jpg
Прегледи:2
Размер:154.7 КБ
ID:5386669 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:610373.jpg
Прегледи:4
Размер:171.4 КБ
ID:5386670

Коментар

Първоначално публикуван от Morskia Преглед на мнение
                    На моята като слагах смених цялата броня и тръбите за захващането и с дебелостенни безшевни - има варианти много.

Ето - [ATTACH=CONFIG]466227[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]466229[/ATTACH]
                    Какъв звяр ... красив с лебедка. И лъскав при това.
                    С тия гуми от лебедка нямаш нужда, но ти си я сложил за помощ на приятел......

Коментар

Първоначално публикуван от bgbul Преглед на мнение
                      Какъв звяр ... красив с лебедка. И лъскав при това.
                      С тия гуми от лебедка нямаш нужда, но ти си я сложил за помощ на приятел......
                      Хм,има,има-зависи колко е дълбок коловоза.
                      Понякога даже и лебедката изпушва и докато не повдигнеш с хай-лифта и не подложиш работата не става.....,всичко зависи къде ще се напъхаш и дирите на каква машина ще следваш или поне ще се опиташ да следваш.

Коментар

Ми намлатих се покрай един каптаж който не се ползва и всичката вода извира покрай него наложи се да слезна през прозореца зощото затънах доста и колкото и да напъвах не успях да отворя вратата а тоя с трактора го намерих на 30-тина киламетра и не се пазарях каза 200лв и трагнахме

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X