Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За какво служи това?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• За какво служи това?

Колеги, някой има ли идея за какво е монтирано туй чудо на българо - руската инженерна мисъл?
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Изображение007.jpg
Прегледи:1
Размер:109.3 КБ
ID:5974014Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Изображение006.jpg
Прегледи:1
Размер:120.3 КБ
ID:5974015
    ... и аз искам Т- 98 ... :-) но и Нивята върши работа!

От: За какво служи това?

Сигурно са монтирали сандък за ловни кучета.
    На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Или половината от стойка за колело или моторетка.

Коментар

И моята работна хипотеза беше, че са слагали прикачен инвентар за кучета... но аз нямам кучета а и ми писна да си насинявам капачката на едното коляно като бъркам в багажника, та за това оферирам замяна за нормална броня на някой мераклия -ловджия с кучетии от форума!

Коментар

Е защо просто не го отвинтиш от там?

Коментар

Ако не се отвива, има флекс.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
              Е защо просто не го отвинтиш от там?
              Както го гледам, е заварено за тръбите и въпросният "профил" минава през бронята.....
              Влез в някой ловджийски форум и я бартеросай, за нормална
              Можеш и да го махнеш, но ще останат две дупки в бронята
              За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
              Honda Dominator 650
              088ЧЧ93979-->Борис
              0878956Ч38-->Борис

Коментар

Възможно е и да е част от някаква стойка за резервна гума.(само предположение)
                0898774443-Пламен.

Коментар

+1 за стойка за колело или мотор. Направо се чудя как търпиш да се удряш, при все, че не го ползваш. Аз бих го махнал още при мисълта, че бих си щракнал коляното или да си съдера дънките.
                  XR4

+359.885.88.99.29

Коментар

Първоначално публикуван от Бездорожник Преглед на мнение
                    Колеги, някой има ли идея за какво е монтирано туй чудо на българо - руската инженерна мисъл?
                    Попитай предишния собственик де, какво ни изпитваш...
                    И аз съм за клетка за кучета, но не са ти я продали с Нивата. Жалко, щеше да я използваш като допълнителна кутия за багаж при нужда.

Коментар

Друг е въпроса, че това съоръжение трябва да мине ''Технотест'', а това няма да стане, щото излиза извън габаритите на автомобила.

Коментар

Първоначално публикуван от komisar Преглед на мнение
                        Попитай предишния собственик де, какво ни изпитваш...
                        И аз съм за клетка за кучета, но не са ти я продали с Нивата. Жалко, щеше да я използваш като допълнителна кутия за багаж при нужда.
                        Не Ви изпитвам колеги - просто от лизинговата компания не ми дават връзка с предишния собственик а свърших боба та затуй рекох да питам по-патили от мен...
                        Всъщност сега като не ме боли толкоз коляното, щото нивята още е в бокса /сигурно сте видели вече как научих по трудния начин, къде живее компютура-пияница /, си мисля, че бих пренебрегнал естетическото си его за сметка на един допълнителен външен багажен отсек ... мислех да и слагам тръбен багажник на покрива, но една кутия в подветреното пространство отзад няма да окаже по-голямо въздушно съпротивление от багажник с багаж на покрива евентуалише... или бъркам?

Коментар

Първоначално публикуван от Нешо 68 Преглед на мнение
                          Друг е въпроса, че това съоръжение трябва да мине ''Технотест'', а това няма да стане, щото излиза извън габаритите на автомобила.
                          Според Вас колега излиза , че и за багажника на покрива трябва да се минава на технотест?

Коментар

Не, не се минава.

Коментар

Първоначално публикуван от Бездорожник Преглед на мнение
                              Не Ви изпитвам колеги - просто от лизинговата компания не ми дават връзка с предишния собственик а свърших боба та затуй рекох да питам по-патили от мен...
                              Всъщност сега като не ме боли толкоз коляното, щото нивята още е в бокса /сигурно сте видели вече как научих по трудния начин, къде живее компютура-пияница /, си мисля, че бих пренебрегнал естетическото си его за сметка на един допълнителен външен багажен отсек ... мислех да и слагам тръбен багажник на покрива, но една кутия в подветреното пространство отзад няма да окаже по-голямо въздушно съпротивление от багажник с багаж на покрива евентуалише... или бъркам?
                              Ако сложиш кутия за багаж, единственото неудобство ще идва от това, че трябва да я махаш за да отвориш багажника.
                              XR4

+359.885.88.99.29

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X