Обява
Свий
Няма добавени обяви.
За какво служи това?
Свий
X
-
От: За какво служи това?
И моята работна хипотеза беше, че са слагали прикачен инвентар за кучета... но аз нямам кучета а и ми писна да си насинявам капачката на едното коляно като бъркам в багажника, та за това оферирам замяна за нормална броня на някой мераклия -ловджия с кучетии от форума!... и аз искам Т- 98 ... :-) но и Нивята върши работа!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнениеЕ защо просто не го отвинтиш от там?
Влез в някой ловджийски форум и я бартеросай, за нормална
Можеш и да го махнеш, но ще останат две дупки в бронятаЗа Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
Honda Dominator 650
088ЧЧ93979-->Борис
0878956Ч38-->Борис
Коментар
-
Първоначално публикуван от Бездорожник Преглед на мнениеКолеги, някой има ли идея за какво е монтирано туй чудо на българо - руската инженерна мисъл?
И аз съм за клетка за кучета, но не са ти я продали с Нивата. Жалко, щеше да я използваш като допълнителна кутия за багаж при нужда.
Коментар
-
Първоначално публикуван от komisar Преглед на мнениеПопитай предишния собственик де, какво ни изпитваш...
И аз съм за клетка за кучета, но не са ти я продали с Нивата. Жалко, щеше да я използваш като допълнителна кутия за багаж при нужда.та затуй рекох да питам по-патили от мен...
Всъщност сега като не ме боли толкоз коляното, щото нивята още е в бокса /сигурно сте видели вече как научих по трудния начин, къде живее компютура-пияница/, си мисля, че бих пренебрегнал естетическото си его за сметка на един допълнителен външен багажен отсек ... мислех да и слагам тръбен багажник на покрива, но една кутия в подветреното пространство отзад няма да окаже по-голямо въздушно съпротивление от багажник с багаж на покрива евентуалише... или бъркам?
... и аз искам Т- 98 ... :-) но и Нивята върши работа!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Нешо 68 Преглед на мнениеДруг е въпроса, че това съоръжение трябва да мине ''Технотест'', а това няма да стане, щото излиза извън габаритите на автомобила.... и аз искам Т- 98 ... :-) но и Нивята върши работа!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Бездорожник Преглед на мнениеНе Ви изпитвам колеги - просто от лизинговата компания не ми дават връзка с предишния собственик а свърших бобата затуй рекох да питам по-патили от мен...
Всъщност сега като не ме боли толкоз коляното, щото нивята още е в бокса /сигурно сте видели вече как научих по трудния начин, къде живее компютура-пияница/, си мисля, че бих пренебрегнал естетическото си его за сметка на един допълнителен външен багажен отсек ... мислех да и слагам тръбен багажник на покрива, но една кутия в подветреното пространство отзад няма да окаже по-голямо въздушно съпротивление от багажник с багаж на покрива евентуалише... или бъркам?
XR4
+359.885.88.99.29
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар