Колеги,може ли някой да ми каже,къде точно се намира казанчето за чистачките на нива 89 набор.Откачили са го тия специалисти преди мен,за да сложат явно другия изпарител ( имам газ и метан ) и сега е ужас без течност.Чувам че щрака релето,един светлосин кабел е за помпичката,но просто в коша отпред е пълен ужас...има една камара кабели които нито идват от някъде нито отиват.Не го оправям този проблем,защото нямам време...
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Казанче за чистачки
Свий
X
-
От: Казанче за чистачки
Първоначално публикуван от feikot Преглед на мнениеКолеги,може ли някой да ми каже,къде точно се намира казанчето за чистачките на нива 89 набор.Откачили са го тия специалисти преди мен,за да сложат явно другия изпарител ( имам газ и метан ) и сега е ужас без течност.Чувам че щрака релето,един светлосин кабел е за помпичката,но просто в коша отпред е пълен ужас...има една камара кабели които нито идват от някъде нито отиват.Не го оправям този проблем,защото нямам време...
Би трябвало да го виждаш...... Провери с мултицет-а, дали има напрежение, при ръчката за водата, ако има си пусни два кабела, до мясото където ти е удобно и това е
Кабелите за моторчето, трябва да са с "обувки", виж, дали няма някой от кабелите, в коша, "обувки" и провери дали са за помпичкатаЗа Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
Honda Dominator 650
088ЧЧ93979-->Борис
0878956Ч38-->Борис
-
Няма нищо отпред,свързано с чистачки.Казанчето е отстранено,за да се монтира другия изпарител.Има поне по 20 кабела от двете страни на коша,които не знайно от къде идват и от къде не идват.Искам да използвам този кабел,най-лесно ми е ,да пусна от релето новOpel Frontera B 2.2 DTI,Пасат Б5 4motion
feikot@abv.bg
Обратно дороги - НЕТ !
Коментар
-
Отпред в дясната страна на коша.Като вземеш казанчето и го огледаш ще познаеш и стойката,ако не е отрязана.Успех!пп Наистина ще ти трябва втори човек да познаеш кой кабел подава ток на помпичкатаЧовешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.
Коментар
-
Първоначално публикуван от feikot Преглед на мнениеДясно като пасажерско или шофьорско място ?
Ей тука на 35 страница има картинка.
Коментар
-
Покрива точно тромбите. Моето съм го махнал и ползват друго от Вектра, заради по-големия обем и мощност на помпата. За съжаление все още не съм намерил време да го монтирам и стои в резервната гума. Но както казват - временното е най-постоянно.Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Limited 2001г.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар