Здравейте.Имам теч на масло от зад на С.К.Мислех че е семеринг и го смених,но теча продалжи.Видях,че тая гума се е сцепила,но в ръководството което имам нямам информация как се сменя и какво затапва.Някои ако може да даде малко инфо как да я сменя? Благодаря
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Гумена тапа на С.К
Свий
X
-
От: Гумена тапа на С.К
Първоначално публикуван от pancermaniak Преглед на мнениеЗдравейте.Имам теч на масло от зад на С.К.Мислех че е семеринг и го смених,но теча продалжи.Видях,че тая гума се е сцепила,но в ръководството което имам нямам информация как се сменя и какво затапва.Някои ако може да даде малко инфо как да я сменя? Благодаря
Ами как да я смениш, или я избиваш от вътре.... Но пък трябва да разпиляваш С.К-я, или от вън, би трябвало да може....И слагаш новата...
Но маслото трябва да го източиш...Че да не полеее
За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
Honda Dominator 650
088ЧЧ93979-->Борис
0878956Ч38-->Борис
-
Първоначално публикуван от bgbul Преглед на мнениеТрябва да погледна на моята, но такива тапи се продават . Тапа за блок . Има всякакви размери около 2 лева е бройката.
Освен това е и пластмасова.
По спомен,ако е оригиналната на нея имаше някакъв номер-/за 5-ст.кутий беше 2107.....и т.н./
Твоята явно е спукана или недобре легнала и най-вероятно ще трябва да я подмениш.
П.П.Пак пояснявам тапата трябва да е пластмасова и с номер.
Ако тази от снимката е гумена или от нещо подобно бъди сигурен,че някой преди теб се е майсторил и просто е сложил там нещо колкото да не е без хич.
То затова и тече.Последно редактирано от Янко Желязков; 23-05-12, 23:24.
Коментар
-
Стандартната е пластмасова(на някои стоманена),при прегряване на ск изпада и общо-взето след това нямаш ск.Гумената е добро решение,но за да се спука,явно се е развил болта който крепи повишаващата предавка за пета,обезмасли го,сложи подходящо лепило,нова федер-шайба и стегни.Поръчай на някой стругар да ти изработи стоманена тапа с диаметър +0,05 мм от размера(мисля,че беше 52 мм),намазваш тънко със силикон и набиваш.Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...
Коментар
-
Този вал е продължение на блоковата ос,и няма нищо общо с превключването на предавките.Не след дълго щеше да започне да прихърква при превключване,а след това да вие като карпатски вълк,вследствие на изтеклото масло,добре,че си я хванал навреме.Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар