Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ламарини - от къде?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ламарини - от къде?

Миналата година направих основен ремонт на двигатела и смених всичко по окачването. Сега по случай 20 годишнина на ладичката искам да и направя подарък ламаринки, че току виж някое птиче си свило гнездо в дупките, които са се отворили. Търся предни калници (ляв и десен), прагове 2бр и вежди за отзад също 2 броя. Ако някой може да ме упъти от къде мога да си ги поръчам и евентуално на каква цена, ще съм много благодарен.
    Също така ме интересува от каква Лада пасват въпросните предни калници, за да не взема да си поръчам нещо, което после няма да ми бъде от полза.
    Благодаря!
    Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Limited 2001г.

От: Ламарини - от къде?

Каква е Ладата,че нещо не става ясно,явно не е тази от аватара,много е лъскава за дупки...
    Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

А, беше лъскава, беше, ама преди 5 години.
      Същата е - Лада Нива 1,6 производство 1992г. Идеята е да си възвърне малко от лустрото, но до кога ще го задържи е друга тема.

Коментар

Сменях ляв преден калник на старата Нива и се видях в чудо, докато намеря същия размер. На пазара имаше руски (черни), полски (сиви) и още някакви тенекета, на които дължините варираха +/- 2 см, а предните калници на нивите от 1979 са само един модел. Голям майтап.
        ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Звънни на този човек . Преди няколко месеца един приятел си купи от него предни калници ; маска и прагове .
          Прикачени файлове
          Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Благодаря за визитката!

Говорих с човека. Калници предни 70лв/бр., прагове и вежди - 25лв/бр. Изпраща по Еконт с наложен платеж. Това е информация ако някой друг също се интересува.

Цените при "моя" арменец са същите, обаче нещо не ми се дават толкова пари. Като събера числата ще се окаже, че ако предам колата на вторични ще и взема по-малко пари.

Реално ми се налага купуването на 1 калник и 1 праг, но ми се щеше да сменя всичко и да я пребоядисам, за да не се занивам с ръжди през следващите няколко години. Обаче като се замисля искам да купувам нови гуми и затова май ще инвестирам в добър майстор по кърпежите и шпакловките.

Коментар

То ламарини хубаво ще кърпиш,ами здрави греди поне има ли тази кола?
              Защото и ако те са тръгнали незнам въобще защо ще се занимаваш.

Коментар

Първоначално публикуван от Янко Желязков Преглед на мнение
                То ламарини хубаво ще кърпиш,ами здрави греди поне има ли тази кола?
                Защото и ако те са тръгнали незнам въобще защо ще се занимаваш.
                Имай предвид, че ако купето е изгнило, като почнеш заварките, почва да се чупи като вафлена кора и разбираш, че няма за къде да завариш новите части.

Коментар

Благодаря за съветите!

Не я отписвайте толкова лесно "бабичката". Купето като цяло е наред. Изгнил е само предния ляв калник в задната си част от към прага. Там в продължение на години се е събирал прах, кал и т.н. гняз. Като го разчоплих през дупката изкарах пръст за една саксия. Просто влагата му е разказала играта. Същото се е случило и с десния праг, където ми изведоха аспуха след като преместих газовата бутилка под купето. Още предната зима ми направи впечатление, че от конденза целия праг овлажнява и логично за 2 години си замина. Ще я направя - няма къде да ходи. Всички останали ремонти са просто мои мании и безсмислени инвестиции.

Коментар

Първоначално публикуван от paunoff Преглед на мнение
                    ... Ще я направя - няма къде да ходи. Всички останали ремонти са просто мои мании и безсмислени инвестиции.
                    Правилно, ремонтирай само неотложното. Не се набутвай с излишни разходи. Утре може да уцелиш джакпот и няма да ти трябва старата - ще си купиш нова Тойота .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X