Новия подфарник го намерих в бг но мисля че не си заслужава защото е доста скъп 33лв.е бройката.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
подфарник за лада нива
Свий
X
-
От: подфарник за лада нива
Първоначално публикуван от stankov822 Преглед на мнениеНовия подфарник го намерих в бг но мисля че не си заслужава защото е доста скъп 33лв.е бройката.
-
Първоначално публикуван от stankov822 Преглед на мнениеНовия подфарник го намерих в бг но мисля че не си заслужава защото е доста скъп 33лв.е бройката.
А колко очакваш да е?
Коментар
-
Първоначално публикуван от stankov822 Преглед на мнениеНовия подфарник го намерих в бг но мисля че не си заслужава защото е доста скъп 33лв.е бройката.Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...
Коментар
-
Първоначално публикуван от palltzone Преглед на мнениеИ какво като е нов не мисля че нивата изглежда по добре,даже някак като опулена седи.Виждал съм я на "живо'' и вобще не ми харесва.Но огледалата не са лоши.(лично мнение).Fiat Panda 4x4 , Opel Astra 1.7 TDI , Opel Tigra 1.4 Ecotec
Коментар
-
Първоначално публикуван от kameno karp Преглед на мнениеТия огледала не са за НиваМоите са от старите и все са залепени за стъклата.Тия първия клон ще ги свали на земята
Land Rover Discovery II 3,9 V8
Лада Нива 21214 1,7i
Коментар
-
Първоначално публикуван от mkenzie Преглед на мнениеНе е сигурно.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар