Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Питане за Лада Нива

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Чип тунинг за Нива

На Нивата никак не и е необходим чипЗа монтиране на по мощен двигател съм съгласен че е добре но не и слагането на чип.

Коментар

ако е със стария мотор той не се е променил през последните десетилетия. едно време нашите състезатели се състезаваха с лади и двигателите им стигаха 160-180 коня без никви чипове. сигурен съм, че има сравнително лесни и ценово достъпни начини да вдигнеш мощноста с 15-20%. виж по руските форуми за лада. а иначе алтернативно можеш да си търсиш мотор от фиат супермирафиори - много върви и за лада става. предполагам че в италия по моргите (ако въобще можеш да намериш) ще ти продадат 2-3 за 100-тина евро.....
      "..there is no substitute for cubic inches.."

Коментар

Първоначално публикуван от DELUX Преглед на мнение
        И не само, в нета изнамерих някъв чип който вдига с 11 к.с.мощността и увеличава въртящият момент с 13%, само където цената нещо не е приемлива 778 лева. Ето и линк към сайта http://digitaltuning.bg/products.php
        А какви са тези 167км максимална скорост при оригиналните технически данни? Това някаква шега ли е? Много ми е интересно какво ще се получи с раздатката например при тази скорост.
        Only after the last tree has been cut down,
        Only after the last river has been poisoned,
        Only after the last fish has been caught,
        Only then will you find that money cannot be eaten.

Коментар

Ммдааа.

Коментар

Изпадна ми изгодно мотор от Голф 1,9Д - около 90 к.с.Трябва ми сериозно инженерно мнение :възможно ли е да се монтира на "Нива"?(като се запази трансмисията и проходимостта).И как ще изглеждат нещата след това?Чисто механично мога да го монтирам.Иначе като кубатура и коне,това за мен е оптималното.
            Страшно ми липсват Двигателиста и Стефан...
            Най-страшното в България е, че хората, които пращат SMS-и във ВИП-Брадър,
            имат право да гласуват на избори.

Коментар

Първоначално публикуван от taran Преглед на мнение
              По новите които са пълна инжекция имат компютър,вероятно за тях предлагат чип.Иначе едни момченца от махалата постоянно монтират на Лади и Жигули 2000 кубикови ДВГ от Фиат 132,мисля че двигателя е около 125-130 конски сили,на Нивата не вярвам да и трябват повече.Поздрави.
              Коя е твоята махала и как мога да се свържа с тия хора?

Коментар

Първоначално публикуван от Hala Преглед на мнение
                Страшно ми липсват Двигателиста и Стефан...

А те междувпрочем къде са???
                извинявам се за офтопика
                LZ1PER

Коментар

Не знам,Пепи.На Двигателиста му писах по същия въпросЛ.С.,но нямам отговор.А за Стефан не знам..

Коментар

Коя е твоята махала и как мога да се свържа с тия хора?
                    В Надежда,даи по-конкретни въпроси,които те интересуват,да питам дали ще ти свършат работа и ще ви свържа.Или звънни на 0898 540 775,ще видя кога мога да те заведа при единия младеж.
                    Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Виж какво прават хората във бразилия с VW мотори http://www.natal4x4.com.br/motor.htm малко се реже картера и се мести маслената помпа
                      идеите са навсякъде и даже не ги заключват

Коментар

Ако има мерак и е подплатен и с малко парички,и тука може да се постигне доста.Моите приятелчета предпочитат фиатските мотори защото пасват на скоростната кутия без преправяре.Не им знам характеристиките и конструкцията на фиатските скорости,щтото,ако може и те да се ползват става с "еди куршум-два заека", по-мощен мотор и пет степенна СК.

Коментар

Увеличение на мощноста на ДВГ може да се постигне и с доста елементарни средства . Например полиране на всмукателния и испускателния коллектори / от вътрешната страна разбира се /, шлайфане на глава и тъм подобни .
                          Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                          Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от taran Преглед на мнение
                            В Надежда,даи по-конкретни въпроси,които те интересуват,да питам дали ще ти свършат работа и ще ви свържа.Или звънни на 0898 540 775,ще видя кога мога да те заведа при единия младеж.
                            Ще ти звънна непременно в четвъртък или петък за да отскочим до тия хора.Близко съм до тебе - в Захарната.

Коментар

Ще ти звънна непременно в четвъртък или петък за да отскочим до тия хора.Близко съм до тебе - в Захарната.
                              ОК, те са или в Надежда или в Модерното.

Коментар

Re: Арки Нива

Никои ли не е рязал из Софииско.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X