Здравейте,от LADA седмица дали ще станат,или са много високи облегалките,и няма да могат да се накланят напред.Имам в предвид дали ще опират в тавана???
Здравейте,от LADA седмица дали ще станат,или са много високи облегалките,и няма да могат да се накланят напред.Имам в предвид дали ще опират в тавана???
Определено няма да опират в тавана, но си трябва да се сложат за да предобиеш ясна представа,корекции ще има.
Определено седмицовите седалки не са добра идея, много са високи и заемат много място в и без това малкото купе на нивата.
Много са кекави,като на всички руски дрегели,високи са и сигурно ще опират в тавана,не се занимавай,при условие,че има достатъчно западни здрави донори!
Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...
Мойте първите бяха от ланчия но аз съм си тежичък 120+ и сега си монтирах от сеат ибиза станаха доста добре и не са много високи що аз се събирам нормално
Коментар