Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Закопчалки за коланите на задните седалки

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Закопчалки за коланите на задните седалки

Здравейте Колеги,

мине не мине време и все откривам някакви проблеми по Нивата.

Ами реших да сложа детско столче отзад и изведнъж открих, че нямам закопчалки за коланите. Модела е 2006 есента и си има инсталирани апарати за

коланите. Просто поредното потвърждение, че изненадите нямат край.

Огледах всичко и никъде не виждам къде е могло да бъдат.

Има вариант да са подменяли корите под задната седалка и затова да няма следи от тях. Ще съм благодарен за уточнение и даже снимка, ако някой има

възможност да публикува.

Поздрави!

От: Закопчалки за коланите на задните седалки

А провери ли под седалката? Нормално, те отзад стърчат между седалката и облегалката, но може да са набутани назад, към багажника.

Коментар

Проверих, даже разкачих всичко. Просто отдолу е една пластмасова кора, а на самата седалка няма нищо.

Единственото, което ми хрумва е закопчалките да са били в комплект със задната седалка, но ми се струва малко глупаво това.

Вече ако са я сменили при сегашната няма нищо.

Коментар

Хрумва ми и идеята, да потърся из нета интериорни снимки на новите модели. Някой ако може да ме упъти къде да ги търся поне да се помъча да измисля нещо.

Иначе имам една измислица на София ауто(седалка) от Комбото за пред Технотест, която я демонтирах и оттам ще си ползвам части, но първо искам да направя по-цивилизована работа,

после да приспособявам.

Коментар

Аз имам закопчалки, наистина стърчат към багажника. Само, че не мога да разбера как и откъде да ги извадя. Не, че някой сяда отзад, но...
          Александър

Коментар

Първоначално публикуван от axlastro Преглед на мнение
            Аз имам закопчалки, наистина стърчат към багажника. Само, че не мога да разбера как и откъде да ги извадя. Не, че някой сяда отзад, но...
            Промушват се между седалката и облегалката, при което почват свирепо да пречат на сгъването и разгъването на седалката.

Коментар

Първото, което ми идва на ум, че са пречели на предишния собственик да си сгъва седалката и ги е махнал. Потърси го да ти ги даде. И без това няма да му вършат работа. Другия вариант по моргите от Фиат Панда, средния колан, не че се побира пети човек в нея, но Пандите трябва да са две и закопчалката е абсолютно същата. Отворите с резба за монтиране на закопчалките са в багажника по средата и не вярвам твоята да ги няма.
              Случайността е съвпадение на обстоятелства, предварително обмислени и организирани!

Коментар

Смайващо вредната идея я изтривах. Нищо от аргументацията не е вярно, а резултатът е опасен. Дано на автора не му се наложи да разбере по трудния начин, колко греши. Лесният е да се погледне класа на твърдост на болтовете, които държат коланите.
                Последно редактирано от Ясен; 15-06-11, 23:19.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                  Смайващо вредната идея я изтривах. Нищо от аргументацията не е вярно, а резултатът е опасен. Дано на автора не му се наложи да разбере по трудния начин, колко греши. Лесният е да се погледне класа на твърдост на болтовете, които държат коланите.

Колега,

нещо не разбирам словореда? Искал си някакво предложение да направиш ли?

Иначе отзад под седалката не се виждат дупки за каквито и да е болтове.

Не познавам и предишния собственик, че да му ги искам. Колата я купих от Интерлийз, някой не я беше изплатил.

Проблем е, че не мога да публикувам снимки. Ще снимам отзад Нивата и ще пусна един линк.

На всички останали благодаря за дискусията.

Поздрави!

Коментар

Отворите се падат под седалката,колега спокойно можеш да ползваш закопчалки от друга марка.Аз съм сложил от Опел вектра,стават без проблем на отворите за болтовете,цената им е нищожна по моргите и като цяло можеш да ползваш и самия колан от вектрата става на захвата на гредата на нивата.Ако неможеш да си намериш закопчалки-звънни един телефон,ако не съм изхвърлил старите ще ти ги дам.Само искам и да добавя,че има разлика в закопчалките на отедлните модели ниви.Нивите до 2003година,тези където и предни закопчалки са от плат,отворът им е по-тесен.Моделите след 2003година,където предните закопчалки са желязни вече,там отвора е по-широк.

Коментар

В темата имаше една откровено вредна идея. Изтрих я, това е всичко.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X