Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с километражът на Лада Нива

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с километражът на Лада Нива

километражат ми спря да работи ,жилото е здраво -лада нива.
    отка4их го от скоростната котия и го испробвах сас винтомера вдигнах 40 км. значи кам километрага работи проблема е от долу но каде моге да е при здраво жило? моля за мнения?

Re: километражат ми спря да работи ,жилото е здраво -лада нива

Първоначално публикуван от petko1 Преглед на мнение
    километражат ми спря да работи ,жилото е здраво -лада нива.
    отка4их го от скоростната котия и го испробвах сас винтомера вдигнах 40 км. значи кам километрага работи проблема е от долу но каде моге да е при здраво жило? моля за мнения?
    Колега, коментара ти е много забавен, извинявам се за офтопика предварително но искам да добавя нещо.. типично в твой стил на писане.

днес виах за патки седиях си покраи един язовир
    седнах и си почиствах пушката и след 10 мин
    гледам 2 патки прицелих се и па па па па
    иииии що да вида
    патките се вартат вав краг
    отидох до тиах ии гледам двете патки пронизани сас шомпала който сам вил завравил а отдоло под патките един шаран взех ги едвам ги домакнах до вкащи шарана веше 15 кг
    Има и още.. но всичко с времето си!

Коментар

Ами нали това жило влиза някъде долу.В случая раздатката.Там има едни зъбчатки които се въртят и те предават скоростта.Е там ти е явно проблема.Свали го това "капаче"(лесно е) и виж какво е станало.

Коментар

Зъбчатката, която предава въртящият момент на жилото е пласмасова и евентуално тарси проблема в нея. Намира са там където пише Дорзи - под капачето, където влиза жилото.

Коментар

Първоначално публикуван от kiro_vd Преглед на мнение
          Зъбчатката, която предава въртящият момент на жилото е пласмасова и евентуално тарси проблема в нея. Намира са там където пише Дорзи - под капачето, където влиза жилото.
          благодаря ти за вниманието,ше я сменя тази пласмаса че сам постоянно вав шах да не ми сварши гаста,не знам колко ми гори нивата имам я от три дена и сам нов вав нештата.

Коментар

Първоначално публикуван от g3rmin Преглед на мнение
            Колега, коментара ти е много забавен, извинявам се за офтопика предварително но искам да добавя нещо.. типично в твой стил на писане.

Има и още.. но всичко с времето си!
            извинявам се за правописните ми грешки ако това имаш във предвит,но понякога недоглеждам буквите на клавиатурата,пък и сам новобранец и ощте се уча.

Коментар

Имал съм такъв случай навремето когато съм карал ЛАДА 1500 Ес. Там където влиза края на жилото, квадратчето се беше заоблило и превърташе. Сменява се цялата машинка която влиза в скоростите и си готов.

Коментар

Първоначално публикуван от petko1 Преглед на мнение
                благодаря ти за вниманието,ше я сменя тази пласмаса че сам постоянно вав шах да не ми сварши гаста,не знам колко ми гори нивата имам я от три дена и сам нов вав нештата.
                абе ,приятелю,хайде като за начало да се справиш с правописа,че си голям купон.

Коментар

Километраж, отчитащ изминатите километри и скоростомер, показващ моментната скорост на движение са два различни уреда. При мен проблема беше, че не отчиташе скоростта на движение, но километража за изминатия пробег си работеше. Оправи се от само себе си. Автомобила беше гаранционен, поръчаха направо ново табло и от тогава знам, че уреда за отчитане на скоростта не подлежи на ремонт и се заменя с нов. Надявам се да съм се изразил правилно и много подробно.
                  Случайността е съвпадение на обстоятелства, предварително обмислени и организирани!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X