Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Датчик на Хол

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Датчик на Хол

Колеги, някой знае ли каква е цената на въпросния датчик за карбураторна Нива 1.7 и има ли го във всеки магазин за части на Лада?

От: Датчик на Хол

Само датчика незнам,но продаваха комплект делко(д-хол),комутатор,инсталация и бобина за около 60лв.
    Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

10 - 12 лева по спомени същия е от Самара само че буксата е друга и трябва да си запоиш твоята . Лесно е само 3 кабела са .
      Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Един въпрос, понеже на 1.7 Нивовия никога не съм му виждал датчика, някой може ли да го снима? До нещо за мащаб, ако ще и кутия цигари да е.
        На Опели и Фордове разни им искат по 40-45 лева за същия датчик и чести изкарва по месец и пак се скапва. интересно ми е дали може да се присади руски? Става въпрос конкретно за Ескорт 1.4, дъртите и Корса 1.4, пак от дъртите.
        О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
          Един въпрос, понеже на 1.7 Нивовия никога не съм му виждал датчика, някой може ли да го снима? До нещо за мащаб, ако ще и кутия цигари да е.
          На Опели и Фордове разни им искат по 40-45 лева за същия датчик и чести изкарва по месец и пак се скапва. интересно ми е дали може да се присади руски? Става въпрос конкретно за Ескорт 1.4, дъртите и Корса 1.4, пак от дъртите.
          Ето една снимка, но не знам дали ще ти върши работа..
          http://emk-33.com/shop/product_info.php?products_id=70992
          За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
          Honda Dominator 650
          088ЧЧ93979-->Борис
          0878956Ч38-->Борис

Коментар

малко ми е трудно да преценя мащаба, но е твърде вероятно да стане. Благодаря!
            О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Датчика е 10 лв. тук при нас, изглежда точно като този на снимката, която колегата Борис е дал. За Самара и Нива не е един и същ, днес в магазина ги сравнявах и се различават по начина на захващане. Монтажа на датчика на Хол не е много проста работа и е необходимо да се извади цялото делко...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X