моля за съвет как да го отсраня.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
миризма на бензин в купето на лада нива
Свий
X
-
Re: миризма на бензин в купето на лада нива
Първоначално публикуван от tmax Преглед на мнениемоля за съвет как да го отсраня.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
-
Първоначално публикуван от tmax Преглед на мнениемоля за съвет как да го отсраня.
Коментар
-
Между гърловината за наливане на бензин и резервоара има гумено съединение. Провери дали е стегнато достатъчно. Също така провери уплътнението на бензиновата помпа, която се намира в резервоара, ако Нивата е 21214. Въобще трябва да провериш всички маркучета и съединения по резервоара, но ще трябва да разглобиш страничните кори и задната седалка отвътре.Only after the last tree has been cut down,
Only after the last river has been poisoned,
Only after the last fish has been caught,
Only then will you find that money cannot be eaten.
Коментар
-
това някаква шега ли е?
няма лада, във или около която поне малко да не мирише на бензин...помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
-
Преди имах такова нещо 1.7 - винаги мирише. Просто е малоумно изпълнено...
Проблемът се разрешава като свалиш дясната кора вътре в купето и преместиш маркуча на отдушника на резервоара някъде навън. Кой знае защо е монтиран между калника и кората."Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Коментар
-
Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнениеКой знае защо е монтиран между калника и кората.
ако не е оттам, ще мирише от карбуратора...
то и самата тапицерия мирише като я напече слънцето...помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
-
Даже има клапан от който да не тече бензина, при евентуално обръщане
Но наистина не разбирам защо е там. Аз го преместих и спря да мирише. Колегите правилно са забелязали, че при по-пълен резервоар мирише по-силно. На всеки автомобил има отдушник, но на никой не е вкаран в купето... Може би са го мислили за в случай, че се кара със спирт"Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Коментар
-
И при мен миришеше докато не разглобих кората и подмених всички маркучи на отдушника, който се бяха толкова одървили, че направо се ронеха. От тяхната подмяна нямам никакви проблеми с мириса на гориво, но никога нямам повече от 10 литра бензин.
Коментар
-
Първоначално публикуван от kiro_vd Преглед на мнениено никога нямам повече от 10 литра бензин.
ми правилно - за какво трябва да има бензин в една кола?! само да ти мирише - не си е работапомогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
-
Абе при тия цени си е направо парфюм, мамка му и бензинец - нека си мирише, пАри се е давАло!
А иначе в сервиза му намирали цаката много лесно (някакво маркуче се било прищипвало или тройниче се пукало, такива обяснения дадоха, обещавайки да го оправят за минутки), но на мен не ми остава време да намина.
Само кучетата малко кихат отзад от бензиновите пари, ама на мен не ми пречи особено :-)Nissan NP 300 '10, Honda Transalp '94, а сега и TLC 90 '97
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар