От: Новите огледала на Лада Нива стават ли за по-старите модели?
След като имаш проблем с видимостта, това ще ти свърши работа. По-голямо е от това за което питаш и не се налага да се побългарява нищо. Също така перфектно пасват огледала от WV Transporter - от старите също и от някои Golf-2 има ги по моргите по 20-30лв. комплекта.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Новите огледала на Лада Нива стават ли за по-старите модели?
Свий
X
-
Отиди в НАР и поразпитай. Аз съм с малките огледала и съм си свикнал с тях. Най-много може да се сложи едно панорамно огледало за задно виждане, повече не ти трябва. По-добре потърси нещо втора употреба от западна кола и го напасни. Да даваш толкова пари за огледала не си струва - може много по-хубави неща да си купиш за тези пари. Ако все пак решиш да ги сменяш с такива отиди до сервиза на НАР (ако си в София) и те ще ти кажат дали стават.Александър
Коментар
-
аз съм с такива огледала и съм много доволенПървоначално публикуван от gsp Преглед на мнениеСлед като имаш проблем с видимостта, това ще ти свърши работа. По-голямо е от това за което питаш и не се налага да се побългарява нищо. Също така перфектно пасват огледала от WV Transporter - от старите също и от някои Golf-2 има ги по моргите по 20-30лв. комплекта.
Коментар
-
Какви са тези огледала на снимката? Къде се продават и колко струват? Някоя снимка с готови монтирани можете ли да покажете? Явно няма такъв, но ще попитам: Проблем с вятъра, т.е да се затварят при каране имате ли? Понеже са на пружини, както виждам.
Коментар
-
Добър ден!Колега аз съм с такива огледала,това са огледала,който се водят за Лада нива пикап.Има ги в всеки магазин за авточаст за ВАЗ,струват около 30-35лв на брой или 60-70лв комплекта.Захващат се ма оригиналните дупки,без преправяне.С тези огледала имаш доста добра видимост назад и са сравнително здрави.Прилагам една стара снимка,горе доло да се ориентираш за какво говоримПървоначално публикуван от d_vasil Преглед на мнениеКакви са тези огледала на снимката? Къде се продават и колко струват? Някоя снимка с готови монтирани можете ли да покажете? Явно няма такъв, но ще попитам: Проблем с вятъра, т.е да се затварят при каране имате ли? Понеже са на пружини, както виждам.
Коментар
-
Няма как да имаш проблем с вятъра. Говорим за Нива, не за Ферари. Тези пружини които виждаш имат съвсем друга функция. Колегата Роко много точно ти е обяснил. Огледалата наистина са супер и с превъзходна видимост, но са си скъпички. Както казах по-горе, бях си купил такива, но ги потроших в гората по едни обрасли места, въпреки че бяха прибрани. Разбира се това стана и по мое невнимание. Ако не караш често по подобни терени ще ти свършат перфектна работа.Първоначално публикуван от d_vasil Преглед на мнениеКакви са тези огледала на снимката? Къде се продават и колко струват? Някоя снимка с готови монтирани можете ли да покажете? Явно няма такъв, но ще попитам: Проблем с вятъра, т.е да се затварят при каране имате ли? Понеже са на пружини, както виждам.
Коментар
-
За мен това са най-хубавите огледала за Нива. Смених оригиналните още първия месец с такива. До 130 не се влияят от вятъра, по-вече не съм пробвал. И не ти трябва снимка. Почти всички частни Ниви са с такива огледала и може да видиш на живо. Риторично, колко би се оскъпила колата, ако си излиза така от завода или направо да ги продават без скапаните огледала, а само с отвори и резби на вратите. Мое мнение, купи от тези огледала. Новите на 21214 М се вижда от линка, си е недомислена работа. А май и едните и другите огледала нямат нищо общо с АвтоВаз, а ги произвежда друга фирма за огледала на всякакви автомобили.Случайността е съвпадение на обстоятелства, предварително обмислени и организирани!
Коментар
-
Колеги невероятни сте всички! Сърдечни благодарности на blackfirefly!Първоначално публикуван от blackfirefly Преглед на мнение
Взех вече решение. Ще купя най-новите поради следните причини:
1. Оригиналните бяха сменени с по-големи, поради ясните причини на всички, НО те крият видимостта на завой!
2. Новите са хем големи, хем са на по-удобно за мен място.
3. Регулируеми са.
Сменям ги основно заради първата причина. Пак благодаря на всички!!!
Коментар
-
ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"
Коментар
-
Колеги, беше ме срам да покажа моя вариант, но като гледам кой на какво мнение е, ето как е при мен: монтираното е от Алеко, чисти се всичко стърчащо със шлайфа и се лепи със силикон. Ако се изпипа добре с черен силикон/ за разлика от мен/, се получава много сносно. Второто, подготвено за "чистене", е от Опел Кадет.
Коментар
-
колега за чупенето се чупят,ама няма огледала,който не се чупят(и то в гората)Първоначално публикуван от trapper Преглед на мнениеГолемите огледала, които се слагат на мястото на оригиналните, не струват. Конструкцията им е супер смотана. Приличат на слонски уши, видимостта е лоша и се чупят лесно.
[ATTACH=CONFIG]309492[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]309493[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]309496[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]309495[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]309494[/ATTACH]
Коментар
-
Ако става въпрос за тия от снимките не съм съгласен. Няма нищо вечно, пък най-малко огледала. Това са най-хубавите огледала за Нива, които са измислили руснаците.Първоначално публикуван от trapper Преглед на мнениеГолемите огледала, които се слагат на мястото на оригиналните, не струват. Конструкцията им е супер смотана. Приличат на слонски уши, видимостта е лоша и се чупят лесно.
[ATTACH=CONFIG]309492[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]309493[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]309496[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]309495[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]309494[/ATTACH]Случайността е съвпадение на обстоятелства, предварително обмислени и организирани!
Коментар
-
Сега като позавърши темата да ви кажа :
Като видя Нива с такива огледала разбирам, че рядко влиза в гората и обикновено който я кара е внимателен водач.
Нещо има сбъркано при мен, защото при мен тези огледала ще издържат ТОЧНО една разходка. Само една.
Дори малките огледалца (които покриват цялата видимост назад) винаги пречат в гората.
Направо ви завиждам ... какви хубави и безопасни гори си имате.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Коментар