Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кой как си дърпа Нивата ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Кой как си дърпа Нивата ?

Колеги как се самоизвличате от кофти ситуация ? Аз за сега го правя с два камионджйски колана Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCF0152.jpg
Прегледи:2
Размер:204.4 КБ
ID:5919946
    Последно редактирано от cernia.1977; 01-03-11, 20:19.

От: Кой как си дърпа Нивата ?

Какво ще рече
    камионджйски колана
    ? и как така се самоизвличаш?
    Аз си ползвам лебедката...или някой друг джип Колани и аз има 2-3 на по 10т. опън и няколко въжета/25мм/ - зависи от ситуацията
    От снимката ти не рабрирам какво правиш - ореш ли какво

Коментар

Първоначално публикуван от cernia.1977 Преглед на мнение
      Колеги как се самоизвличате от кофти ситуация ? Аз за сега го правя с два камионджйски колана [ATTACH=CONFIG]305542[/ATTACH]
      Я обясни малко по точно как се самоизвличаш без лебетка и джек че на снимката не се разбира точно кое как....
      ТЛК 90 120кв Дайхатсу Ф20 Няма да пия повече .....ама и по малко няма да пия...

Коментар

Понеже нямаше къде да се закача забих тръба от скеле в земята . Първо набирам единият колан после друкият а като стане невъзможно един по-един действам с двата едновременно . А ето и тръбата след дърпането .Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCF0172.jpg
Прегледи:2
Размер:342.9 КБ
ID:5257283

Коментар

Попаднах на тези картинки преди няколко дни. Има интересни идеи. Иначе помага ако има още някой с теб да дава газ докато буташ...

Александър

Коментар

Или нещо подобно . Филмчето е в You tube а заглавието му е : Lada Niva 4x4 - Offroad Training beim ADAC in Linthe . Съжалявам но не знам как да кача адреса .

Коментар

Първоначално публикуван от axlastro Преглед на мнение
              Попаднах на тези картинки преди няколко дни. Има интересни идеи. Иначе помага...
              Да, много интересни картинки за инструктори по оф-роуд драйвинг..., особено помагат, когато и случаите на закъсвания се съобразяват с тях... Дума да няма.
              пп. Моята до сега е дърпана само веднъж, от тресавище, но с голям трактор 4х4. Извади я с въже ф30 заедно с чима и калта, приличаше на тухла 4-ка.
              Последно редактирано от trapper; 01-03-11, 21:13. Причина: пп
              ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Коментар

В половината от случаите на дърпане са се опитвали да ми отскубнат нещо от Нивата отколкото да ме извадат . Затова вече предпочитам да се самоизвлача .
                  Последно редактирано от cernia.1977; 01-03-11, 21:56.

Коментар

Аз затова ли съм сега без задна броня...ама никой не ми е виновен като не си я подсилих!

Коментар

Скоро разглеждах стари теми в раздела "хард разходки" и попаднах на доста интересен метод за "самоизваждане" на джип, показан от колегата tk3c-pyce
                      Ще си позволя да го копирам тук, надявам се, че колегата няма нищо против.

Въпросната тема:

http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=81887

Коментар

Много-хитро , принципа на люлката браво !

Коментар

Първоначално публикуван от binky Преглед на мнение
                          Скоро разглеждах стари теми в раздела "хард разходки" и попаднах на доста интересен метод за "самоизваждане" на джип, показан от колегата tk3c-pyce
                          Ще си позволя да го копирам тук, надявам се, че колегата няма нищо против.

Въпросната тема:

http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=81887
                          Аз не мога да схвана нещо идеята.

Коментар

Първоначално публикуван от cernia.1977 Преглед на мнение
                            Много-хитро , принципа на люлката браво !
                            Първоначално публикуван от menajer1980 Преглед на мнение
                            Аз не мога да схвана нещо идеята.
                            Виж горния пост
                            Коланите го държът едно на ръка да не се свлече в дерето и второ като измине дадено разстояние напред (понеже при навит волан към пътя може да е невъзможно или задницата да се свлича, т.е. не може да се върне на пътя) обсега на коланите е ограничен и го придърпват към пътя, или по-скоро му помагат да се върне на пътя .
                            Представи си люлката полегнала на една страна, а седалката е джипа.
                            Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
                            И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
                            вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...

Коментар

Идеята си я бива не съм се сещал за подобно нещо, но ще го пробвам при първа възможност или по точно невъзможност.
                              Land Rover Discovery II 3,9 V8
                              Лада Нива 21214 1,7i

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X