Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Кой как си дърпа Нивата ?
Свий
X
-
От: Кой как си дърпа Нивата ?
Какво ще речекамионджйски колана
Аз си ползвам лебедката...или някой друг джипКолани и аз има 2-3 на по 10т. опън и няколко въжета/25мм/ - зависи от ситуацията
От снимката ти не рабрирам какво правиш - ореш ли какво
-
Първоначално публикуван от cernia.1977 Преглед на мнениеКолеги как се самоизвличате от кофти ситуация ? Аз за сега го правя с два камионджйски колана [ATTACH=CONFIG]305542[/ATTACH]ТЛК 90 120кв Дайхатсу Ф20 Няма да пия повече .....ама и по малко няма да пия...
Коментар
-
Първоначално публикуван от axlastro Преглед на мнениеПопаднах на тези картинки преди няколко дни. Има интересни идеи. Иначе помага...
пп. Моята до сега е дърпана само веднъж, от тресавище, но с голям трактор 4х4. Извади я с въже ф30 заедно с чима и калта, приличаше на тухла 4-ка.ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"
Коментар
-
В половината от случаите на дърпане са се опитвали да ми отскубнат нещо от Нивата отколкото да ме извадат . Затова вече предпочитам да се самоизвлача .Последно редактирано от cernia.1977; 01-03-11, 21:56.
Коментар
-
Скоро разглеждах стари теми в раздела "хард разходки" и попаднах на доста интересен метод за "самоизваждане" на джип, показан от колегата tk3c-pyce
Ще си позволя да го копирам тук, надявам се, че колегата няма нищо против.
Въпросната тема:
http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=81887
Коментар
-
Първоначално публикуван от binky Преглед на мнениеСкоро разглеждах стари теми в раздела "хард разходки" и попаднах на доста интересен метод за "самоизваждане" на джип, показан от колегата tk3c-pyce
Ще си позволя да го копирам тук, надявам се, че колегата няма нищо против.
Въпросната тема:
http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=81887
Коментар
-
Първоначално публикуван от cernia.1977 Преглед на мнениеМного-хитро , принципа на люлката браво !Първоначално публикуван от menajer1980 Преглед на мнениеАз не мога да схвана нещо идеята.
Коланите го държът едно на ръка да не се свлече в дерето и второ като измине дадено разстояние напред (понеже при навит волан към пътя може да е невъзможно или задницата да се свлича, т.е. не може да се върне на пътя) обсега на коланите е ограничен и го придърпват към пътя, или по-скоро му помагат да се върне на пътя.
Представи си люлката полегнала на една страна, а седалката е джипа.Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар