Добър вечер!Колеги случайно някой да има излишна задна седалка от Нива.Реших да пусна тук темата,защото тук си има най-много ВАЗ-аджии.Мислех,първо да си ползвам 3-тата нива за товарна,но след дълго мислене и правене на шумо и толпо изолация,лепене на воалит и доста други работи,реших да си я правя пътническа.Ако някой има седалка за продан да се обади.Благодаря предварително!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Задна седалка
Свий
X
-
От: Задна седалка
За каране в града задната седалка върши работа понеже разстоянията са малки, човека ластик отзад малко ще страда в теснотията, а също и малките товари лесно се укрепват. В момента съм си махнал задната седалка, но не я продавам. Идеята ми е Нивата за off-road да бъде за двама яки българина всеки по 90-100 кг и отзад без задна седалка да има достатъчен багажник за различни цели. Големите джипове с мощни двигатели с големи и комфортни задни седалки си търсят вече 3 човека+шофьора за да си покрият масрафите по скъпия дизел. Въпроса ми е как да укрепя багажа с ластици, ластична мрежа в този предостатъчно голям багажник за двама човека без задна седалка, че иначе отзад става дискотека?Лада Нива 4Х4 1.7 i ГИ; Лада 2107; Лада 2103; Dacia Logan II MCV TCe 0.9l 90 Hp ГИ
-
Аз от известно време обмислям да подменя щатната задна седалка с такава от друг автомобил. По принцип не ми харесва че е доста тежка и се сгъва малко нескопосано. За момента обаче не съм намерил подходяща такава. Всъщност не съм и търсил кой знае колко сериозно, но имам желание за такава подмяна. Принципно през повечето време моята е в згъното положение, но понякога се налага и някой да седне отзад. В по-редки случаи се налага дя я махна изцяло и затова съм подменил гайките с които се захващат планките на седалката към купето с "крилчати" гайки за по бърз и лесен демонтаж. Като цяло обаче си мисля че може би може да се намери и по-добра седалка. Ако някой колега е правил подобно нещо ще е добре да сподели от какъв автомобил може да се приспособи задна седалка.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Morskia Преглед на мнениеКолко пари даваш? Имам...Чисто нова - ползвана е само 1-2 месеца!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар