Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Може ли да се сложат мостове от Уаз на Нива.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Може ли да се сложат мостове от Уаз на Нива.

Може ли да се сложат мастове от УАЗ на Нива.Ако някои ми даде информация ще бъда много благодарен.

От: Може ли да се сложат мостове от Уаз на Нива.

Трябва рама, а нивата няма такава. Дали ще е достатъчен мотора също не е ясно. Руснаците правят такива чудеса във форума има писано и изписано, ползваш търсачката, даже май темата може да се слее с "усилване на детайлите и лада нива на рама"
    Александър

Коментар

Първоначално публикуван от menajer1980 Преглед на мнение
      Може ли да се сложат мастове от УАЗ на Нива.Ако някои ми даде информация ще бъда много благодарен.
      Както ти е отговорил, колегата Аxlastro, трябва ти рама за да ги сложиш, братушките от Русия, слагат масово на уазкова рама купе от нива, но обратното не би могло да стане Освен, ако не преправяш мостовете, да ти станат на пружини, но дали това ще може да стане.......Не знам..
      За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
      Honda Dominator 650
      088ЧЧ93979-->Борис
      0878956Ч38-->Борис

Коментар

Преди време в мобилето се продаваше нива с мостове от Диско и двигател на БМВ 525.Това означава,че има вариянт за такива мостове,но незнам каква степен на трудност ще е преправянето.
        0885719173-Красимир

Коментар

Първоначално публикуван от Красимир Канев Преглед на мнение
          Преди време в мобилето се продаваше нива с мостове от Диско и двигател на БМВ 525.Това означава,че има вариянт за такива мостове,но незнам каква степен на трудност ще е преправянето.
          Ааа, тази не беше ли отпред с мост на Уаз ? Гледах я по едно време, като си тарсехме нива, ама нещо много пари и искаха..
          Honda Dominator 650
          088ЧЧ93979-->Борис
          0878956Ч38-->Борис

Коментар

Първоначално публикуван от Борис Хаджиценев (bob4oo) Преглед на мнение
            Ааа, тази не беше ли отпред с мост на Уаз ? Гледах я по едно време, като си тарсехме нива, ама нещо много пари и искаха..
            Тази която гледах беше със мостове от диско сигурен,може да е била на някой колега от форума.Така че може да се появи собственика и да напише повече по темата.
            0885719173-Красимир

Коментар

По логичен ми се струва въпроса може ли да се качи Нива на УАЗ-ова рама.Оттам вече и мостовете ще са си на мястото,а така нещата ми се виждат малко космически.Как ще закрепиш надеждно тежките УАЗ-ови мостове за хилавото Нивово купе и греди?Да не говорим още колко въпросителни ще има...

Коментар

Първоначално публикуван от Красимир Канев Преглед на мнение
                Тази която гледах беше със мостове от диско сигурен,може да е била на някой колега от форума.Така че може да се появи собственика и да напише повече по темата.
                Аз в интерес на истината, не ходих да я гледам, ама така по снимките, ми замяза на преден Уазков, но щом си ходил да я гледаш Много хубава беше станала.. Ако колегата успее да я направи на такива мостове от Уаз ще е страхотна
                Honda Dominator 650
                088ЧЧ93979-->Борис
                0878956Ч38-->Борис

Коментар

Първоначално публикуван от Борис Хаджиценев (bob4oo) Преглед на мнение
                  Аз в интерес на истината, не ходих да я гледам, ама така по снимките, ми замяза на преден Уазков, но щом си ходил да я гледаш Много хубава беше станала.. Ако колегата успее да я направи на такива мостове от Уаз ще е страхотна
                  И аз несъм я гледал на живо а на снимката беше сниман моста,а и си пишеше в информацията,
                  0885719173-Красимир

Коментар

Имаше две ниви на цели мостове.Една нов внос с ходова част от вранглер,нямаше рама сичко беше захванато там по тоя тип А-рамо.Другата беше варненска нива и беше с дефендарски мостове,захванати по същия тип А-рамо или незнам как е точно.Масово руснаци слагат нива на Уазкови мостове с Торсионо подобни самоделни щанги на прожини,добър ефект и ако не е гнило и се подсили мястото където се захващат щангите към купето.Ако се заиграеш да направиш това нещо,лично ще дойда имам информация и знам горе доло как става.

Коментар

Може.
                      Котката обаче не търси слона за гадже.
                      По същия начин може да се сложи мотор от Трабант на Камаз, мостове от джуган на УАЗ, токоснематели от тролей на трамвай, и колела от БМВ на влака на метрото.
                      Или руси букли на негърка.
                      Повръщачка, да? Значи - не си струва.

Коментар

Първоначално публикуван от Rocco Преглед на мнение
                        Имаше две ниви на цели мостове.Една нов внос с ходова част от вранглер,нямаше рама сичко беше захванато там по тоя тип А-рамо.Другата беше варненска нива и беше с дефендарски мостове,захванати по същия тип А-рамо или незнам как е точно.Масово руснаци слагат нива на Уазкови мостове с Торсионо подобни самоделни щанги на прожини,добър ефект и ако не е гнило и се подсили мястото където се захващат щангите към купето.Ако се заиграеш да направиш това нещо,лично ще дойда имам информация и знам горе доло как става.
                        За тази Нива с ходова част на Вранглер тук имаше цяла тема и снимки, но не беше направена професионално.

Коментар

Може и какво от това ?
                          Какво ще постигнеш повече ? Проходимост, скорост, икономичност или ход на моста ?
                          Най-добре да се пробваш с тези мостове колко можеш и после прави реконструкции .....

Коментар

Колега ще постигна най вече здравина и няма да има такова чупене на диференциали късане на полуоски и тем подобни.

Коментар

За мотора не се притеснявам.Направил съм го, бутала от В4, главата е направена други клапани спортен вал така че мотора ми е най малкият проблем.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X