Обява

Свий
Няма добавени обяви.

смяна на дирекцията на Лада нива

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: смяна на дирекцията на Лада нива

Не,знам защо не ми се виждат постовете дори и след време. Но пак да кажа ,че попитах за обща култура тъйкато на мерих една май читава ми се види реших да попитам тук ,чета отдавна този форум но не пиша много ,оказасе че неможе да се регистрира и няма да е от голямо значение дирекцията ПОЗДРАВИ на всички ентусиасти

Коментар

Колега babuka73,мога да ти кажа,че е много лесно и бързо смяната на дирекцията на нива.Трябва ти "нормален"/ляв сектор от лада 5ца/7ца става-в моргите има,около 20-30лв в пари.Кора за таблото на лада нива(зависи твоята каква е)1.7 е 60-70лв за 1.6 няма нова в магазин,предлага се само някаква пластмаса,която се ползва едни вид,като за претапициране,но пък от Лада 1600мисля,че ще стане.Само незнам дали хебела трябва да се сменя или и тоя си върви,ако хебела си остава този,който си е на нива влизаш в цена около 100-120лв.

Коментар

Първоначално публикуван от Rocco Преглед на мнение
        Колега babuka73,мога да ти кажа,че е много лесно и бързо смяната на дирекцията на нива.Трябва ти "нормален"/ляв сектор от лада 5ца/7ца става-в моргите има,около 20-30лв в пари.Кора за таблото на лада нива(зависи твоята каква е)1.7 е 60-70лв за 1.6 няма нова в магазин,предлага се само някаква пластмаса,която се ползва едни вид,като за претапициране,но пък от Лада 1600мисля,че ще стане.Само незнам дали хебела трябва да се сменя или и тоя си върви,ако хебела си остава този,който си е на нива влизаш в цена около 100-120лв.
        Да, Роска прав си!Евтинийка си е, но ако я кара, повечко по гората, колегата, няма смисъл да и сменя дирекцията..Да си я кара с дясна..Излищни разходи..А сметна ли разходите за кабеларките..
        За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
        Honda Dominator 650
        088ЧЧ93979-->Борис
        0878956Ч38-->Борис

Коментар

Kолко давате за Нива с десен волан 2001 година. Карана само по Лондонските улици.

Коментар

Познавам един пакистанец,който точно преди 11 месеца държеше 3 бр в двора на къщата си. Отказваше категорично да ги продаде и казваше ,че това е ,,shit,,.

Коментар

Първоначално публикуван от G_P_S Преглед на мнение
              Kолко давате за Нива с десен волан 2001 година. Карана само по Лондонските улици.
              2000 лева .

Коментар

Първоначално публикуван от Борис Хаджиценев (bob4oo) Преглед на мнение
                Да, Роска прав си!Евтинийка си е, но ако я кара, повечко по гората, колегата, няма смисъл да и сменя дирекцията..Да си я кара с дясна..Излищни разходи..А сметна ли разходите за кабеларките..
                Благодаря колеги донори колкото щеш ,мога сам да си обърна дирекцията ако реша щом има нужната заготовка от завода производител , съм спокоен отбирам от всички теми за едно обръщане така ,че остава само покупката УСПЕХ на всички във начинанията им .

Коментар

Имаи в предвид, че всички "западни " автомобили имат готови отвори от ляво за прехвърляне на волан, педали , серво, помпа на съединител, а Нивата няма !!! Моята също беше с десен волан и си я карах така около година, но се получи сериозен луфт в сектора , не можах да намеря "десен" червеяк и това ме принуди да сменя дирекцията. Гредичката, в-у , която лежи таблото също трябва да се отреже и обърне, тъй , като там минава и кормилният прът. Педала на газта на десните ниви е с жило , около 25-30 см, но обърнеш ли от ляво не става с жило, защото идват много завой и си трябва щанги. Трябва да размениш и спирачните тръбички на предните колела. "Мъртвият хебел" също е различен, както и сектора . Табло можеш да си сложиш, каквото искаш, виждал съм голфово и стой много добре. Ако влезеш в това приключение, по- добре си сложи направо хидравлика от Опел Омега. Ако решиш да сменяваш волана пиши и ще помагаме с каквото можем.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X