Колеги възможна,ли е смяна дирекцията на лада нива (от дясна на лява) и голям филм ли е тази смяна ,има ли заготвено фабричните неща за СМЯНАТА 
поздрави

поздрави

))
)) 

Оспамихме само. Разкажи, може да направим и една тема "защо намразих лада нива", в която всеки да си излива яда, вместо тайно да си мечтае да засили возилото си в някоя пропаст.
 Оспамихме само. Разкажи, може да направим и една тема "защо намразих лада нива", в която всеки да си излива яда, вместо тайно да си мечтае да засили возилото си в някоя пропаст. 

Има пунктове, подходящи за целта
  Има пунктове, подходящи за целта  

Аз съм на мнение, че закачливите Ви подмятания относно Нивите в раздел ВАЗ вече не са интересни и смешни на никого и едва ли някой се е отказал от Нивата в резултат на постоянното натякване какви нужници били. Вярно че това е форум ( един от-най организираните и интелигентни български форуми), но ако е само да се дразним на кой му е по-изгнила и потрошена колата има и по-лесни начини ( skype, facebook и т.н.)
 Аз съм на мнение, че закачливите Ви подмятания относно Нивите в раздел ВАЗ вече не са интересни и смешни на никого и едва ли някой се е отказал от Нивата в резултат на постоянното натякване какви нужници били. Вярно че това е форум ( един от-най организираните и интелигентни български форуми), но ако е само да се дразним на кой му е по-изгнила и потрошена колата има и по-лесни начини ( skype, facebook и т.н.)

Ще ти намерим място в някоя кола, че Нивата няма да се качи дотам
 Ще ти намерим място в някоя кола, че Нивата няма да се качи дотам )))
)))

Ще ти намерим място в някоя кола, че Нивата няма да се качи дотам
 Ще ти намерим място в някоя кола, че Нивата няма да се качи дотам )))
)))В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар