Добър ден!Колеги от известно време се появи едно странно хлопане на нивата.Оказа се,че предния капак не "ляга" плътно по калниците и подскача,издавайки едни дразнещи и хлопащи звуци.Искам да попитам,дали някой колега е правил допълнително подсигоряване с други елементи отделни от оргиналната панта,мислех си за тези гумените с топчето където са.Има ги в военните камиони,там където лежат оръжията.Ще съм много благодарен,ако някой колега да де компетентна идея по въпроса.Благодаря предварително
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Подсигуряване на преден капак
Свий
X
-
От: Подсигоряване на преден капак
Тогава вероятно ключалката трябва да слезе надолу. Или тампоните да отодат нагоре.Първоначално публикуван от Rocco Преглед на мнениеКолеги има ги тези гумени тампони,но не са достатъчни.Капака прави опити да се само-отвори,затова искам да го подсигоря допълнително.Открит съм за всякакви идей
Коментар
-
От: Подсигуряване на преден капак
Нивата, както винаги, е наопаки.Първоначално публикуван от stankovich Преглед на мнение
Колега за такива закопчалки не си ли мислил?
Коментар
-
колега това е решениетоПървоначално публикуван от stankovich Преглед на мнение
Колега за такива закопчалки не си ли мислил?
Коментар
-
Роска, гледах по ладафорумът, че продават такива.Викат им, "Спортни закачалки за предния капак", четах една тема, но не си спомням къде е, може да хвърлиш едно око и там..Първоначално публикуван от Rocco Преглед на мнениеКолеги точно това имах в предвид,като на снимките по-горе.Може ли някой да ми каже от къде мога да намеря подобни "закопчалки" и има ли тънкост при монтирането.
За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
Honda Dominator 650
088ЧЧ93979-->Борис
0878956Ч38-->Борис
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар