Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Стрелят на посоки

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Стрелят на посоки

    http://www.autonavigator.ru/news/2010/11/10/16330.html

    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:767761.jpg
Прегледи:1
Размер:34.3 КБ
ID:5905978Натиснете снимката за да я уголемите

Име:767759.jpg
Прегледи:1
Размер:41.9 КБ
ID:5905979
    В някои чужди интернет сайтове са се появили първите снимки,по които може да се добие представа за възможния дизайн на следващото поколение автомобили Lada 4x4.
    Едно ново поколение "SUV", който ще се появи през 2015 г., може да бъде създаден върху платформата B0,същата се използва при производството на Renault Logan.

    Заслужава да се отбележи, че през първото тримесечие на тази година известния "SUV" на ВАЗ влезе в топ десет на най-продавани модели на вътрешния пазар,и се превърна в лидер там с ръст на продажбите.

    Ще има ли интерес към Lada 4x4, построена върху база на френски автомобил - времето ще покаже.

    Според слухове циркулиращи в руските медии, по-подробна информация за новото поколение Lada 4х4 ще се появи след година-година и половина.



    Всеки слух си има и % истина,колко верни ще се окажат публикуваните снимки-има време да разберем.Имайки в предвид как Руснаците си тачат "НИВА-та",и колко обичат чуждестранните вмешателства.Ми се струва,че от ВАЗ пак поемат риск да не им се получи,както стана и със Шеви-Нива.
    Последно редактирано от 4x2; 10-11-10, 22:52. Причина: добавяне источника на информация
    Количеството разум на планетата е постоянна величина,а населението непрекъснато се увеличава.

  • #2
    От: Стрелят на посоки

    Нищо няма да излезе. Хермафродит. Имаше друга дума, ама не се сещам.
    А, кросовър.
    Толкоз пък да не и върви на тая кола ...
    Проектирана е както е проектирана. За поевтиняване, на конвейера е заминало това, което ние знаем като Нива. Окастрена версия. 90 000 километра проектен ресурс, куп конструктивни и технологични проблеми, но много години в производство, народа се е научил да я доправя. Поне е евтина.
    После друго време, друг свят - и Шевролет - Нива. Конструктивно и агрегатно - началния проект на Нивата, и значи - пак средата на 60-те. Но по днешните мерки - вече джип. Изнежено общество, асфалт, и това с изгладените тенекии вече е реален джип. Хубаво, ама Шевролет. Приноса на американците беше само някакви гей изпълнения в цената. Държането и на горната граница, на която изобщо някой ще купи, и пет лева надолу. Фалит на завода. Качулки с тояги, пребити американци, завода изпълзява настрани на четири крака.
    Сега па Логан. Калпава фирма, калпава платформа. Идеята на Логана е "кола до 10 000", ама за Европа. Огледален асфалт, сервиз на всяка бензиностанция. В руската провинция тая кола няма да доживява до съседното село, и до следващия кръгъл час.
    Извращение със здравия разум.
    А за московските мутреси не става и за виц.
    Недоразумение без пазар.
    Вместо Шевинива - Ренива. Ню-ню ...
    За Пандата на Фиат да се бяха разбрали - щяха да ги прегръщат и целуват. А така само едни хора са се разбрали с едни други хора, май за едни пари. Зае...и.
    Последно редактирано от Стефан; 10-11-10, 23:16.

    Коментар

    Активност за темата

    Свий

    В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

    Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

    Зареждам...
    X