Въпроса ми е предните врати от Нива 1,7 с целия прозорец стават ли на Нива 1,6 и ако стават трябва ли да се преправя нещо или направо се слагат?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Въпрос за предните врати на Нива
Свий
X
-
От: Въпрос за предните врати на Нива
Първоначално публикуван от makcc Преглед на мнениеВъпроса ми е предните врати от Нива 1,7 с целия прозорец стават ли на Нива 1,6 и ако стават трябва ли да се преправя нещо или направо се слагат?За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
Honda Dominator 650
088ЧЧ93979-->Борис
0878956Ч38-->Борис
-
Първоначално публикуван от makcc Преглед на мнениеВъпроса ми е предните врати от Нива 1,7 с целия прозорец стават ли на Нива 1,6 и ако стават трябва ли да се преправя нещо или направо се слагат?
Коментар
-
Размерът и формата са същите, но е възможно да не паснат пантите, дори на еднакъв модел. Пробвай, преди да платиш.
Според моя опит, вратите с 3-ъгълното прозорче са по-практични - по-лесно се вентилира купето, особено зиме.ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"
Коментар
-
Първоначално публикуван от trapper Преглед на мнениеРазмерът и формата са същите, но е възможно да не паснат пантите, дори на еднакъв модел. Пробвай, преди да платиш.
Според моя опит, вратите с 3-ъгълното прозорче са по-практични - по-лесно се вентилира купето, особено зиме.
Коментар
-
Първоначално публикуван от makccПо принцип така е че са по практични, само че при мене на малките прозорчета им няма механизъма за застопоряване пък и нещо стъклото не се затваря много добре към уплътнението и остава процеп.За всеки ден прекаран в риболов господ дава по два
0878 79 20 61 Борис
Коментар
-
Първоначално публикуван от gabocvet Преглед на мнениеПродават се в почти всяка мототехника по спомени около 3лв бройката
Коментар
-
Първоначално публикуван от makcc...... Иначе оригниалните за стъклото ли са залепени.За всеки ден прекаран в риболов господ дава по два
0878 79 20 61 Борис
Коментар
-
Първоначално публикуван от мишан Преглед на мнениеА цената на врата знаеш ли колко е,че искаш заради тези прозорчета да сменяваш целите врати.
Коментар
-
Първоначално публикуван от stankovich Преглед на мнениеПредна врата за лада нива 280 лв.
Втора употреба много ме съмнява да намериш
Коментар
-
Не само различен е и механизма който вдига стъклото разликата е че е с по дълго стоманено въженце и е същия от ВАЗ 2107 - 2104 с цялото стъкло но докато го уцеля кое е в чудо се видях. При мен на шофьорската врата въжето беше срязало едната от скритите ролки та и там бая рационализаций правих сега е вечна от Ст 40 Х.Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар