Въпроса ми е предните врати от Нива 1,7 с целия прозорец стават ли на Нива 1,6 и ако стават трябва ли да се преправя нещо или направо се слагат?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Въпрос за предните врати на Нива
Свий
X
-
От: Въпрос за предните врати на Нива
Би трябвало да стават.. Няма какво да им пречи, да не станатПървоначално публикуван от makcc Преглед на мнениеВъпроса ми е предните врати от Нива 1,7 с целия прозорец стават ли на Нива 1,6 и ако стават трябва ли да се преправя нещо или направо се слагат?
За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
Honda Dominator 650
088ЧЧ93979-->Борис
0878956Ч38-->Борис
-
99% съм сигурен,че стават.Първоначално публикуван от makcc Преглед на мнениеВъпроса ми е предните врати от Нива 1,7 с целия прозорец стават ли на Нива 1,6 и ако стават трябва ли да се преправя нещо или направо се слагат?
Коментар
-
Размерът и формата са същите, но е възможно да не паснат пантите, дори на еднакъв модел. Пробвай, преди да платиш.
Според моя опит, вратите с 3-ъгълното прозорче са по-практични - по-лесно се вентилира купето, особено зиме.ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"
Коментар
-
По принцип така е че са по практични, само че при мене на малките прозорчета им няма механизъма за застопоряване пък и нещо стъклото не се затваря много добре към уплътнението и остава процеп.Първоначално публикуван от trapper Преглед на мнениеРазмерът и формата са същите, но е възможно да не паснат пантите, дори на еднакъв модел. Пробвай, преди да платиш.
Според моя опит, вратите с 3-ъгълното прозорче са по-практични - по-лесно се вентилира купето, особено зиме.
Коментар
-
Продават се в почти всяка мототехника по спомени около 3лв бройкатаПървоначално публикуван от makccПо принцип така е че са по практични, само че при мене на малките прозорчета им няма механизъма за застопоряване пък и нещо стъклото не се затваря много добре към уплътнението и остава процеп.За всеки ден прекаран в риболов господ дава по два
0878 79 20 61 Борис
Коментар
-
То и аз си купих но са със винтче и не са много удобни за лесно отваряне и затваряне. По скоро за застопоряване без много отваряне. Иначе оригниалните за стъклото ли са залепени.Първоначално публикуван от gabocvet Преглед на мнениеПродават се в почти всяка мототехника по спомени около 3лв бройката
Коментар
-
Да на жигулата изкараха около 15 години после се отлепиха пробвахме с какволи не но не можахме да ги залепим.Първоначално публикуван от makcc...... Иначе оригниалните за стъклото ли са залепени.За всеки ден прекаран в риболов господ дава по два
0878 79 20 61 Борис
Коментар
-
Не е само заради прозорчетата, започнали са да позагниват вратите. Мисълта ми е ако си намеря от някоя втора употреба по-нова нива дали ще станат. Иначе знам колко струват като нови.Първоначално публикуван от мишан Преглед на мнениеА цената на врата знаеш ли колко е,че искаш заради тези прозорчета да сменяваш целите врати.
Коментар
-
В крайна сметка май ще се наложи да свалям ръжда и да боядисвам старите. То двете врати ще ми струват повече от колкото съм дал за колата.Първоначално публикуван от stankovich Преглед на мнениеПредна врата за лада нива 280 лв.
Втора употреба много ме съмнява да намериш
Коментар
-
Не само различен е и механизма който вдига стъклото разликата е че е с по дълго стоманено въженце и е същия от ВАЗ 2107 - 2104 с цялото стъкло но докато го уцеля кое е в чудо се видях. При мен на шофьорската врата въжето беше срязало едната от скритите ролки та и там бая рационализаций правих сега е вечна от Ст 40 Х.Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар