Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Някой слагал ли е такова нещо?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Някой слагал ли е такова нещо?

Аз съм го направил по същия начин на моята Нива като Morskia и засега съм доволен....само съм поставил талрепите от страната на тавана ....а от предната страна съм поставил карабинери ,така мога и лесно да свалям такелажа без проблем....

Коментар

Аз съм го направил по същия начин на моята Нива като Morskia и засега съм доволен....само съм поставил талрепите от страната на тавана ....а от предната страна съм поставил карабинери ,така мога и лесно да свалям такелажа без проблем....
      Добре ама...първото което ми хрумна че ако се скъса линията - талрепа ако е горе до предния джам може да го счупи и второ както си сложил карабинери долу пак трябва да дадеш слабо от талрепа да го откачиш.

Коментар

При късането камшичния удар от натегнатото въже е в посока нагоре .....и отмята талрепа ..това е сигурно, защото съм го виждал на колега на Нивата и последствията бяха дупка в предното стъкло от талрепа, защото той беше поставен долу в предната част на капака......А ако се наложи да откачам ,първо отвивам талрепа от горната позиция и тогава откачам карабинера .....Не ми се налага често да отварям капака ....

Коментар

Първоначално публикуван от karazaz Преглед на мнение
          При късането камшичния удар от натегнатото въже е в посока нагоре .....и отмята талрепа ..това е сигурно, защото съм го виждал на колега на Нивата и последствията бяха дупка в предното стъкло от талрепа, защото той беше поставен долу в предната част на капака......А ако се наложи да откачам ,първо отвивам талрепа от горната позиция и тогава откачам карабинера .....Не ми се налага често да отварям капака ....
          Абе не е точно така в този случай както е под ъгъл ама айде...да не изпадам в подробности.Слагайте талрепите както намерите за добре!Аз съм ги късал два пъти но си остават на място - къса се проволката не ТАЛРЕПА!

Коментар

това е много добре че не отваряш много често капака

Коментар

.....Не ми се налага често да отварям капака ....
              Аз на моите Ниви го отварям често, затова рядко ми се налага да го отварям често.
              ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Първоначално публикуван от Борис Хаджиценев (bob4oo) Преглед на мнение
                Колега, поясни малко, относно захващането??
                Захваща се отсрани на калниците зада може при повреда да можеш бързо да отвориш капака.

Коментар

Първоначално публикуван от Morskia Преглед на мнение
                  Абе не е точно така в този случай както е под ъгъл ама айде...да не изпадам в подробности.Слагайте талрепите както намерите за добре!Аз съм ги късал два пъти но си остават на място - къса се проволката не ТАЛРЕПА!
                  Като ти гледам снимките проволката е поне 6мм преди да скъсаш нея ще разпориш предния капак.

Коментар

Първоначално публикуван от токарев Преглед на мнение
                    Като ти гледам снимките проволката е поне 6мм преди да скъсаш нея ще разпориш предния капак.
                    Пробвал съм нестава! Първия път се скъса ухото на талрепа а втория път се скъса проволката...

Коментар

Първоначално публикуван от Morskia Преглед на мнение
                      Пробвал съм нестава! Първия път се скъса ухото на талрепа а втория път се скъса проволката...
                      Как си го пробвал?Ламарината на капака е по тънка.дори и да подсилиш с планки от долу и от горе капака се деформира.

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:LR_DEFENDER.jpg
Прегледи:2
Размер:68.0 КБ
ID:5247307

Според мен най-правилния монтаж е ролбар-багажник на покрива...
                        Only after the last tree has been cut down,
                        Only after the last river has been poisoned,
                        Only after the last fish has been caught,
                        Only then will you find that money cannot be eaten.

Коментар

И на мен ми се струва, че за багажника на покрива е най-добре. Не знам защо Стефан толкова се възпротиви... За грилбара обаче не съм сигурен. При натиск от едната страна може другата да се изметне напред и да скъса въжето. Ама то това важи и при другите закрепвания... Пък и за багажника...

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Изобр.015.jpg
Прегледи:1
Размер:159.6 КБ
ID:5247458Колеги колата не е моя просто искам да помогна с идеи.Извинявам се на колегата на когото е за снимката, но преди време я видях и не можах да устоя ........
                            0898774443-Пламен.

Коментар

Първоначално публикуван от palltzone Преглед на мнение
                              [ATTACH=CONFIG]294889[/ATTACH]Колеги колата не е моя просто искам да помогна с идеи.Извинявам се на колегата на когото е за снимката, но преди време я видях и не можах да устоя ........
                              много добре

Коментар

На мен това ми изглежда като най-доброто решение - не пречи на отварянето на капака. Браво на който и да е!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на Вчера.

Зареждам...
                                X