Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ел стъкла

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Ел стъкла

Първоначално публикуван от petroffbg Преглед на мнение
    Ще проверя при колега,продаваше цяла задна врата,въже ли скъса,че ти падна джама?
    Въже, като се опитваше да ме извади.
    не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

С проволка ли се дърпахте или?

Коментар

Първоначално публикуван от Morskia Преглед на мнение
        С проволка ли се дърпахте или?
        Ами допуснахме грешка.Съединихме две къси въжета за да стане едно дълго,но едното не издържа и заедно с куката влезе при мен в Нивата.Нищо,малкия дявол-щом няма пострадали всичко друго ще се оправи.

Коментар

Първоначално публикуван от Янко Желязков Преглед на мнение
          Ами допуснахме грешка.Съединихме две къси въжета за да стане едно дълго,но едното не издържа и заедно с куката влезе при мен в Нивата.Нищо,малкия дявол-щом няма пострадали всичко друго ще се оправи.
          Ееее Янко-вий пък и вий да бяхте някои хора без опит щях да си го обясня някакси.Ама вие сте ден през ден в гората и да допускате такива грешки.........,внимавайте,опасно е,знаеш много добре.

Коментар

Първоначално публикуван от Янко Желязков Преглед на мнение
            Бе нали теб не те удари..Мани ти другото..
            Случвало се е, блок на мотокар от багажника при страничен удар да се озове на предна дясна седалка..Как стана и аз не знам..
            За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
            Honda Dominator 650
            088ЧЧ93979-->Борис
            0878956Ч38-->Борис

Коментар

Ами затова се вързва на съединеното място един парцал та като се скъса въжето се омотава около него!

Коментар

Първоначално публикуван от Morskia Преглед на мнение
                Ами затова се вързва на съединеното място един парцал та като се скъса въжето се омотава около него!
                Разбира се,че така се прави,но човек в бързането понякога допуска такива елементарни грешки.Смятам да спрем дискутирането на въпроса до тук,защото темата е със съвсем друго заглавие и насоченост.Стъкло вече намерих и то ново за 65лв.

Коментар

Относно ел.стъклата - доста време проучвах въпроса и доникъде! Както в известните магазини за части, така и в руски сайтове. Оригинални ел.машинки не намерих. Арменеца от бул. Черни връх каза, че по принцип имало, но тази година нямало да ходи в Русия за части и няма да има. В представителствата на Лада въобще не знаят за такава "екстра". По руските сайтове хората са напасвали от други коли с променлив успех. Универсалните китове за ел.стъкла би трябвало да станат, но според мен трябва да са с доста голяма мощност, за да работят добре с нивовите стъкла.
                  Едно време мой приятел беше успял да си направи предните стъкла на Лада 1500 електрически с някакви машинки от Фиат. Мисля си, че такива сигурно вече много трудно ще се намерят днес. Пробвах да намеря нещо подходящо при италианеца - няма.

Аз лично смятам да експериментирам с универсалните китове, макар фабричните да са ми по- на сърце.
                  Ел. стъкла, обаче, ще имам задължително!

Коментар

Като прегледах ибей,има китове по 70 $ с доставката и един за 140 някъде,като втория определено беше доста по-добър и заслужаващ си.Така като ги гледам,не представляват нищо особено,но на снимката не се вижда да имат релета.Мога да не ги виждам аз де... Та за 140 долара си готов.
                    Opel Frontera B 2.2 DTI,Пасат Б5 4motion
                    feikot@abv.bg
                    Обратно дороги - НЕТ !

Коментар

Мисля, че най-накрая намерих истинкото решение за ел.стъкла. Ще правя поръчка от Русия. Казвайте кой иска да се включи?
                      http://steklopodem.ru/collection/dly...demniki-granat

Коментар

Аз пък видях, че вече и у нас се продават свободно, отварящи се задни стъкла. Само цената е малко "кисела", около 180 лв.
                        Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
                        Из "Златния телец"

Коментар

Първоначално публикуван от ladamosc Преглед на мнение
                          Мисля, че най-накрая намерих истинкото решение за ел.стъкла. Ще правя поръчка от Русия. Казвайте кой иска да се включи?
                          http://steklopodem.ru/collection/dly...demniki-granat
                          Колега, не бих се отказал от тези механизми, ако са на цена около стотина лева. Същите могат да се поръчат и от Украйна, което може би е по-добре в настоящия момент. Ако се предприеме нещо, ще се включа.

Коментар

Най-накрая сбъднах и тази мечта-дойдоха въпросните ел.стъкла. Засега стоят в мазето и си чакат ред, че душа не ми остан покрай ремонтите на главата. Дано всичко с колата утре да е наред и ще пусна снимка какво има в кашона...
                            Иначе поръчката от русия идва за 20-25 дена и излиза около 120% над цената, обявена в руския сайт
                            Кеф цена няма!

Коментар

Правилно ли те разбирам,цената обявена в сайта плюс 120 % ?
                              Риболовът е болест,която не се лекува,а само се задълбочава.

Коментар

Първоначално публикуван от kameno karp Преглед на мнение
                                Правилно ли те разбирам,цената обявена в сайта плюс 120 % ?
                                Напълно възможно. Преди 2-3 месеца си списвах с едни руснаци за редуктори за Нива, с които би се получило нещо като редукторни мостове на УАЗ-а, и те казаха, че изобщо няма да ми хареса крайната цена с доставка до България.
                                Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
                                Из "Златния телец"

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X