Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Изчезнаха ми дългите

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Изчезнаха ми дългите

Здравейте......, абе както си карах и дългите ми изчезнаха, дайте идея от къде може да е? Предполагам, че е от някакво реле, но къде е това реле и от него ли е изобщо?
    Силата на вълните е в тяхното постоянство.

От: Изчезнаха ми дългите

Стандартно, това реле е под таблото, бърка се отдолу. Да, може да е от него. Може и да се е прекъснал кабел от превключвателя на кормилния ствол.

Коментар

добре, ама те от дясно са три релета под таблото и има и още едно в ляво. Кое от тези релета е?

Коментар

1. Намести си бушончетата. Те от вибрациите правят такива номера.
        2. Виж лоста за къси/дълги в кое положение е? Защото има не две, а три положения .

Коментар

Първоначално публикуван от juli.nik Преглед на мнение
          добре, ама те от дясно са три релета под таблото и има и още едно в ляво. Кое от тези релета е?
          Не знам в какъв ред са. Моите са откачени и си висят на кабелите. Преслушай ги всичките, не са много.
          Първоначално публикуван от bgbul Преглед на мнение
          1. Намести си бушончетата. Те от вибрациите правят такива номера.
          2. Виж лоста за къси/дълги в кое положение е? Защото има не две, а три положения .
          От бушончетата ще му угасне единия фар, не двата заедно. Две или три положения на лоста зависи от модела Нива.

Коментар

Да,ако е от бушон няма да свети само единия фар,а що се отнася до превключвателя на Нива 1600 е с три положения,на Нива 1700 е с две.

Коментар

Провери ходи ли ток до "дългите", ако не - обратно по-веригата. Ако можеш да го сглобиш - изчисти клемите на ключа.
              ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Пичове, оказа се от релето. оригиналното руско реле направо се беше стопило. Имах едно, сложих го, работи, но пак е руско. Дайте съвет от къде и какво реле да си взема?

Коментар

Сега .... остава и да кажеш какви електрожени си сложил на мястото на обикновенните Н4??
                  Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Сложи си качествени крушки 60/55W и си карай колата спокойно.Струват малко повече парички,но си заслужават.Аз карам с лампи на "Осрам" и съм доволен.Всякакви крушки на които пише 100/90W,130/100W и пр. са върло менте и създават куп ядове.

Коментар

Дайте съвет чистачките ми не тъгват на средно положение чисти- спира-чисти- спира само съка релето а на постоянно чистене не съка даже и като забравя така след час като се появя те вече чистят. Страшно гадно понякога като ги раздвижа работят , друг път от първият път проработват ама сега пак номера въртят .
                      Проявява характер един вид . От какво е ?

Коментар

Ако правилно се ориентирам в сложните ти изречения, имаш да смениш електромотор на чистачките. На първо време можеш да му елиминираш термозащитата.

Коментар

ясене и аз така мисля , и май няма от какво друго да е колега
                          а след това ги смажи със WD-40

Коментар

Те не са много сложни , само нямат запетаи.
                            Каде е тая термо защита . От малка си ги върти тия номера .Като я забравя на чистачки и си чисти докато и падне акумулатора. Ако е от моторчето не би трябвало да работи . Я ме светнете за термозащитата

Коментар

Термозащитата е на самия електромотор. Всичкия ток минава през нея, по това ще я познаеш.

А като изключиш от контакт, не спират ли и чистачките? Ако не, оправи ги да спират.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X