Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ролбари и степенки за Лада Нива?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ролбари и степенки за Лада Нива?

Здравейте от Варна! Къде мога да намеря човек(майстор) да ми направи за Нивичката ролбари и степенки ? Знам че има и готови но днес се обаждах и за едни степенки от Хасково ми искат 450 лв. а ролбарите са към 500 лв.
    Някой да знае някакъв по-евтин вариант?
    Последно редактирано от TRAPERA; 07-03-07, 18:56.

Re: Ролбари и степенки?

Тези сам съм ги правил,и вярвай ми доста са здрави.
    Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от STEF BMW Преглед на мнение
      Тези сам съм ги правил,и вярвай ми доста са здрави.
      В смисъл? Това предложение ли е? Как да се свържа с теб?
      Чакам TRAPERA да се намеси нали ми е градски ще каже нещо по въпроса надявам се!

Коментар

Първоначално публикуван от Morskia Преглед на мнение
        В смисъл? Това предложение ли е? Как да се свържа с теб?
        Чакам TRAPERA да се намеси нали ми е градски ще каже нещо по въпроса надявам се!
        Оригинални Руски железа за Нива-степенки,ролбари,булбари и каквото искаш още-вкючително и разни решетки за стопове,фарове и други-в магазин Арарат-до автогарата.Ако искаш водя те когато съм свободен да си поръчаш-ще ги вземеш по евтино защото се имам с собственикаИма и нещо друго-зависи за какво са ти-дали за украса само или ти трябват наистина да са здрави железата

Коментар

Добре айде да не флудим повече ще ти се обадя да отидем тези дни да проверим какво има?

Коментар

Първоначално публикуван от Morskia Преглед на мнение
            Добре айде да не флудим повече ще ти се обадя да отидем тези дни да проверим какво има?
            Аз предния булбар си го направих сам, но след като проверите дайте инфо за цените на всички аксесоари.
            Случайността е съвпадение на обстоятелства, предварително обмислени и организирани!

Коментар

Първоначално публикуван от fireman160 Преглед на мнение
              Аз предния булбар си го направих сам, но след като проверите дайте инфо за цените на всички аксесоари.
              Ролбар т.е. Булбар и степенки-оригинални Руски цената им е около 600 лева-проверено днес.Цената е приблизителна защото човека който е собственника на магазина е зад граница и има други които се занимават.Посочената по горе цена е максималната на която продават-но могат да се вземат и доста по евтино Също могат да доставят всякакви железа като ролбари,булбари степенки,стойки за гуми,други и Руски лебедки за Нива(не съм ги виждал какви са)Като дойде собственика ще имам повече инфо

Коментар

Re: Ролбари и степенки за Лада Нива?

Потвърждавам! Бяхме заедно
                Наистина е доста по-евтино от офертата в Хасково!
                Като взема ще докладваме за точната цена!?

Коментар

Първоначално публикуван от TRAPERA Преглед на мнение
                  Руски лебедки за Нива

Здравей, можеш ли да кажеш нещо повече по въпроса?
                  LZ1PER

Коментар

Първоначално публикуван от peppy76 Преглед на мнение
                    Здравей, можеш ли да кажеш нещо повече по въпроса?
                    Не съм ги виждал какво представляват,знам че са Руски лебедките на 12 волта и идват в дървен сандък от Русия-така ги докарват.Собственника на магазина каза че са за Нива и нямало проблем защото са пробвали.За други джипки не знам сигурно трябват по мощни Цената на тези лебедки е около 450-500 лева-поне толкова беше преди време.Ако те интересува ще го питам на колко ще ги продаде и кога може да ги достави.

Коментар

Първоначално публикуван от TRAPERA Преглед на мнение
                      Не съм ги виждал какво представляват,знам че са Руски лебедките на 12 волта и идват в дървен сандък от Русия-така ги докарват.Собственника на магазина каза че са за Нива и нямало проблем защото са пробвали.За други джипки не знам сигурно трябват по мощни Цената на тези лебедки е около 450-500 лева-поне толкова беше преди време.Ако те интересува ще го питам на колко ще ги продаде и кога може да ги достави.
                      За нива става въпрос
                      Ако е възможно попитай за повече инфо за лебедката.
                      Благодаря
                      LZ1PER

Коментар

Първоначално публикуван от peppy76 Преглед на мнение
                        За нива става въпрос
                        Ако е възможно попитай за повече инфо за лебедката.
                        Благодаря
                        Ок ще попитам и ще ти дам инфо.Имай в предвид че гаранция и фактури няма защото повечето неща идват по друг начин но цените са ниски и аз съм доволен от този човек

Коментар

Трапер,и аз ще чакам информация за лебедка за "Нива".Като няма гаранция,няма.Ако се счупи,ще я правя.
                          Най-страшното в България е, че хората, които пращат SMS-и във ВИП-Брадър,
                          имат право да гласуват на избори.

Коментар

Лебедките които ги има в момента са към 6000 либри(по думите на продавача)-цена 480 лева с стоманено въже но нямат кука.Фактури и гаранция нямат.Може да се доставят и по големи като се чака около 20 дни-може и месец но не повече.лебедките са Руски-имат и щемпъл в самият метал(Сделано в Россий)За съжаление нямаше с какво да ги снимам.Днес ходих да ги погледна.

Коментар

До: Ролбари и степенки за Лада Нива?

Привет на всички колеги ...Обръщам се към колегите от Варна ,ако е възможно дайте някакви телефони на този прословут магазин във Варна,където се продават тези лебедки и други подобни аксесоари .....ще бъда много благодарен....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X