Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Чип-тунинг на двигател 1,7i - къде???

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Чип-тунинг на двигател 1,7i - къде???

Здравейте, колеги. От Русе съм и притежавам Лада 4Х4 1,7, 2006г. Компютърът е на Bosh, искам да и вдигна малко мощността, т к съм и наслагал защити на картера, раздатката, а има и лебедка и е станала по-тежка, а и тя си има нужда от 10-на конски сили отгоре поне. Чета в руските форуми, че това е рутинна операция там, но в Русе не можах да открия специалист. Готов съм да закарам колата където е човекът, само помогнете с инфо!!!

От: Чип-тунинг на двигател 1,7i - къде???

Ето

http://www.digitaltuning.bg/tuning/lada/niva/1.7-81-cv

Коментар

За Русе:
      http://www.digitaltuning.bg/kontakti/4
      Случайността е съвпадение на обстоятелства, предварително обмислени и организирани!

Коментар

Тази "операция" има ли + или - , по бързо ли ще се скапе двг-то, както и какви пари ще струва.
        Техниката в ръцете на дивака е парче желязо.
        Dacia Duster 4WD

Коментар

Първоначално публикуван от stankovich Преглед на мнение
          Тази "операция" има ли + или - , по бързо ли ще се скапе двг-то, както и какви пари ще струва.
          Реалният потенциал за чип тунинг на атмосферен бензин е до 10%.
          Проблеми има при неправилно настройване на горивната смес.

Коментар

Най-добре да не се занимаваш с това ако не знаеш, какво правиш. Най-вероятно и в самите сервизи не са много наясно специално за Лада. Слагат им най-различни контролери и на всички е различно. Чета по руските форуми и един друг български форум, че го правят. От там знам, че по-добре се тунинговали руските контролери. Твоя не е руски. По принцип не струва нищо, ако имаш подходящите знания, кабел и софтуер. Софтуера го има без пари а за кабела схема. Не съм стигнал с четенето до там, че ако се прецака работата, може ли да се възстанови.
            http://chiptuner.ru/
            Случайността е съвпадение на обстоятелства, предварително обмислени и организирани!

Коментар

От европейските програматори, ако не се лъжа, единствено Byteshooter поддържа Lada. И през буксата може само да се пише новият ремап, без да се прочита оригиналния.

Коментар

Идеята ми беше, дали някой е правил да сподели малко опит и наблюдения, аз не смятам нищо да правя сам има си хора за всичко.
                Техниката в ръцете на дивака е парче желязо.
                Dacia Duster 4WD

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X