Дайте идея с каква да я сменя, че ми омръзна да се вади, чупи и т.н. Искам да намеря от друг автомобил, която да се закрепи здраво и да не мърда.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Пръскалка за вода на задната врата?
Свий
X
-
От: Пръскалка за вода на задната врата?
Първоначално публикуван от philipp Преглед на мнениеРъждясало е и ти е разбита дупката - затова се вади. Аз реших проблема като подпъхнах парченце кабел за "разширител". Закова се и не мърда... Като изгние още повече вече става ясно - кърпене...Only after the last tree has been cut down,
Only after the last river has been poisoned,
Only after the last fish has been caught,
Only then will you find that money cannot be eaten.
Коментар
-
Първоначално публикуван от philipp Преглед на мнениеСтранна работа... Точно самата пръскалка не ми се е чупила.
Преди доста време гледах в нета руски, които бяха малко по дълги отвън, а отвътре се хващаха с гайка. Не мога обаче да намеря страницата и бяха точно за Нива.
За нещо такова си мисля - да се захваща с гайка отвътре...Only after the last tree has been cut down,
Коментар
-
Има едни конусовидни (отпред), а отзад с резба - от арменеца на Черни Връх бях взел една такава, но не знам къде я дянах. За захващането обаче ще трябва сам да си направиш нещо, което да завиеш отзад, за да я фиксираш - с пръскалката не идва такова. Най-вероятно тази пръскалка е за друг модел, при който има фабрично гнездо, където се навива пръскалката. При нашата Нива ще трябва да се навие например гайка с голяма шайба. Лошото е, че винта на тези пръскалки е с малко навъртания и пластмасов.
Коментар
-
Първоначално публикуван от philipp Преглед на мнениеИма едни конусовидни (отпред), а отзад с резба - от арменеца на Черни Връх бях взел една такава, но не знам къде я дянах. За захващането обаче ще трябва сам да си направиш нещо, което да завиеш отзад, за да я фиксираш - с пръскалката не идва такова. Най-вероятно тази пръскалка е за друг модел, при който има фабрично гнездо, където се навива пръскалката. При нашата Нива ще трябва да се навие например гайка с голяма шайба. Лошото е, че винта на тези пръскалки е с малко навъртания и пластмасов.
Благодаря все пак.Only after the last tree has been cut down,
Коментар
-
Аз съм си сложил предна на задната врата тя е с гайка стърчи много по малко и е с оптекаема форма вероятноста четките да я счупят е никъква. И е с две дюзички.Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
-
Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнениеАз съм си сложил предна на задната врата тя е с гайка стърчи много по малко и е с оптекаема форма вероятноста четките да я счупят е никъква. И е с две дюзички.
Коментар
-
Дюзичките се регулират с игла в доста голями граници. Скоро ще разглобявам една Лада 1500 нейните са оригинални бронзови никелирани и са по дълги ако успея да ги извадя цели може и такава да сложа.Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
-
А защо не пробваш да сложиш пръскалка на самата чистачка,като предната
на пежо 405 и др.примерно.Тогава няма как да ти я счупят на автомивката и
няма нужда да регулираш пръскалките.JEEP GRAND CHEROKEE 2.7crd 088-570-53-52
Коментар
-
Да. И на ти за тая работа някъв неизвестен черен маркуч. Видимо - нещо графитно - силиконово. Някога беше ембаргов, и май френски. Не помня колко години го слагам на лоши места - не старее. Не мре ни от студ, ни от слънце. 20 години ли, повече. Съвсем мек, обаче не се къса. Жилав като вена. Имам много.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Калин Преглед на мнениеА защо не пробваш да сложиш пръскалка на самата чистачка,като предната
на пежо 405 и др.примерно.Тогава няма как да ти я счупят на автомивката и
няма нужда да регулираш пръскалките.Only after the last tree has been cut down,
Коментар
-
А ето и руската дюза за която писах по-горе.
http://www.niva-faq.msk.ru/tehnika/e...chist/bilt.htm
Как обаче да се намери такава?Only after the last tree has been cut down,
Коментар
-
Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнениеАз съм си сложил предна на задната врата тя е с гайка стърчи много по малко и е с оптекаема форма вероятноста четките да я счупят е никъква. И е с две дюзички.Only after the last tree has been cut down,
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар