Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моторче за задна чистачка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Моторче за задна чистачка

Повреди ми се преди време моторчето на задната чистачка. Ремонтирах го обаче сега пак издъхна. Просто не ми харесва как е направено. Някой който хал хабер си няма от техника го е проектирал.
    Искам да питам знае ли някой освен от нива може ли и от нещо друго да се сложи моторче. От самара или комби например. Може ли и от някакъв нормален автомобил без да има доработки.

От: Моторче за задна чистачка

Не знам от какво е умряло твоето, те са много надеждни. Струва около 50 лева.
    Не, всичко от "нормалните автомобили" е много по-голямо, тежко, и изобщо - чалга в сравнение с вазовските. Няколко години изследвах проблема, и сега сам търся такова. Само да узрее гроздето, че нямам 50 кинта(((
    Тука имам събрани разни западни - ако искаш ги разгледай. Аз няма и да опитвам да ги сложа на УАЗа - не ми харесват. В Багирата сложих фиатовско, и стана хубаво, но тя е с врата отзад, не е с хлопушка.

Коментар

Аз съм с моторче от 2104 и рамото става. И си върши работата много добре.. Пък и не са скъпи , каде сте тръгнали ново от магазин за 50 лева . Мен като ми казаха и ми прилоша, пък това моторче е за 2-3 най много 5 лева, каде са 50 каде са 5 .. Единствената доработка беше, че трябва да си направите резба на самото моторче за да го закрепите за капака..
      За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
      Honda Dominator 650
      088ЧЧ93979-->Борис
      0878956Ч38-->Борис

Коментар

Кои са по 2-3 най-много 5 лева. Нивовските са 67 нови. Втора употреба са 20. Доста ми се вижда за ново.
        Не са надеждни по една проста причина. Превключването за смяна на посока става с пружинираща пластина с пъпка накрая. Тя ми се беше износила. Смених я с такава от един контактор, ама пак се скапа. Иначе другото е метал, метал и пак метал.

Коментар

Първоначално публикуван от ninurta Преглед на мнение
          Кои са по 2-3 най-много 5 лева. Нивовските са 67 нови. Втора употреба са 20. Доста ми се вижда за ново.
          Не са надеждни по една проста причина. Превключването за смяна на посока става с пружинираща пластина с пъпка накрая. Тя ми се беше износила. Смених я с такава от един контактор, ама пак се скапа. Иначе другото е метал, метал и пак метал.
          От обикновенната лада 2104(комбито) и рамото става и моторчето Няма смисъл да си купуваш от магазина. Вземе да се счупи има да те е яд после ..
          За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
          Honda Dominator 650
          088ЧЧ93979-->Борис
          0878956Ч38-->Борис

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X