Обява

Свий
Няма добавени обяви.

счупи ми се скоростният лост.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• счупи ми се скоростният лост.

Вчера колеги тръгвам с микробусчето и изненада, 2-ра изчезнала някъде,след още 20 метра се оказа, че за 4-та трябва да пробия дупка в таблото.След закарването му в сервиз се оказа ,че скоростният лост се е счупил точно над ограничителя на задната скорост,последва бърза заварка и проблема беше решен за минути, но и досега се чудя какъв зор е видяло това желязо за да се скъса така.Ако някои знае правдоподобна причина за проблема моля да сподели.
    Защото животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.

До: счупи ми се скоростният лост.

Първоначално публикуван от bejanski Преглед на мнение
    Вчера колеги тръгвам с микробусчето и изненада, 2-ра изчезнала някъде,след още 20 метра се оказа, че за 4-та трябва да пробия дупка в таблото.След закарването му в сервиз се оказа ,че скоростният лост се е счупил точно над ограничителя на задната скорост,последва бърза заварка и проблема беше решен за минути, но и досега се чудя какъв зор е видяло това желязо за да се скъса така.Ако някои знае правдоподобна причина за проблема моля да сподели.
    Преди бързата заварка, би могло да се разбере, сега е късно.
    Обикновено е шупла в материала.
    Имах подобен проблем с едно Волво 855 преди години. Още си беше в гаранция и долното ухо на шенкела се сцепи. Та стават такива работи.

Коментар

Умора в метала също.Скоростен лост ми оставал в ръцете само от докосване...
      0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Какъв е буса ?
        най вероятно това е причината.

Коментар

или киломатрите

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X