Здравейте може ли да ми кажете нещо за тези бусове хубави ли са им двигателите и т.н. предстои ми купуване на такъв бус и изкам да разбера нещо повече за тях.Благодаря ви предварително
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
VW LT 28
Свий
X
-
До: VW LT 28
Първоначално публикуван от mitaka 23 Преглед на мнениеМного ти благодаря а като двигатели надеждни ли са
Мотора има и вариант с турбо.Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."
Коментар
-
Аз имам кемпер LT28 който постояно е натоварен с оборудване около 1,5т двигателя е 2,4д 75кс. на 180000км. и досега несам имал някакъв проблем само на баирите малко омалява но с 40км/ч с върви а по равното наи-икономично върви с 80 (до морето и обратно 700км с един резервар около 55л.) иначе максималната скорост му е 110-120 при лек наклон. Аз като го купувах ми казаха че много късали разпределителните валове но това са глупости досега нищо несъм му правил.
Коментар
-
Ето това е буса който смятам да взимам поизгнил е малко но за парите които му изкат по добро няма да намеря http://wartbi.snimka.bg/automobiles/vw-lt.468751
Коментар
-
От: VW LT 28
И аз се сдобих с такова чудо, но 1992 година, 6 цилиндров дизел. Забелязах, че ми примигва лампата на маслото и ще го сменя до няколко дни, но не знам колко литра да купя, а никаква информация не намирам. Също така напълно напразно се опитвам да му намеря 16ки джанти, но никъде няма. Мойто е дълга база с надстройка и не си представям жената изобщо да може да го подкара, особено ако трябва да натисне лоста за да пусне 1-ва или задна.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар