Обява

Свий
Няма добавени обяви.

VW LT 28

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• VW LT 28

Здравейте може ли да ми кажете нещо за тези бусове хубави ли са им двигателите и т.н. предстои ми купуване на такъв бус и изкам да разбера нещо повече за тях.Благодаря ви предварително

До: VW LT 28

Колега напиши коя година възнамеряваш да ти е буса.28 има и преди 96 година.

Коментар

Въпросния бус е 1987година а това 28 означава че е 2.8кубика нали

Коментар

28 означава максимално тегло 2800 кг.,което означава полезно тегло около 1000-1200 кг.Обикновенно са с 6 цилиндров дизел -2.4 л 75 конски сили.

Коментар

Много ти благодаря а като двигатели надеждни ли са

Коментар

Първоначално публикуван от mitaka 23 Преглед на мнение
            Много ти благодаря а като двигатели надеждни ли са
            Слагат се на Волво-моделите 240/244...сигурно и в други.
            Мотора има и вариант с турбо.
            Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

Имах LT 28-бензин осемдесет и някоя година и не можех да се доредя до него от жена ми, толкова й харесваше да го управлява че го взимаше за да си ходи с него на работа. И мене много ме радваше, ама изгни.
              Ако искаш да разсмееш Господ - разкажи му плановете си.

Коментар

двигателя е същия като на голф 2 1.6д +2цилиндара още
                надежден е .
                Seat Alhambra TDI
                Kawasaki KVF650
                Honda CRF250X
                Suzuki Vitara

Коментар

Много ви благодаря чух от един приятел че много пукали главите на двигателите верно ли е това.Предварително ви благодаря

Коментар

Аз имам кемпер LT28 който постояно е натоварен с оборудване около 1,5т двигателя е 2,4д 75кс. на 180000км. и досега несам имал някакъв проблем само на баирите малко омалява но с 40км/ч с върви а по равното наи-икономично върви с 80 (до морето и обратно 700км с един резервар около 55л.) иначе максималната скорост му е 110-120 при лек наклон. Аз като го купувах ми казаха че много късали разпределителните валове но това са глупости досега нищо несъм му правил.

Коментар

и глави и разпределители късат,вала е много дълаг а дебел колкото при 4 цилиндровия 1,6д. Не е за предпочитане 2,4д за бензиновите нямам налюдение

Коментар

Ето това е буса който смятам да взимам поизгнил е малко но за парите които му изкат по добро няма да намеря http://wartbi.snimka.bg/automobiles/vw-lt.468751

Коментар

От: VW LT 28

И аз се сдобих с такова чудо, но 1992 година, 6 цилиндров дизел. Забелязах, че ми примигва лампата на маслото и ще го сменя до няколко дни, но не знам колко литра да купя, а никаква информация не намирам. Също така напълно напразно се опитвам да му намеря 16ки джанти, но никъде няма. Мойто е дълга база с надстройка и не си представям жената изобщо да може да го подкара, особено ако трябва да натисне лоста за да пусне 1-ва или задна .

Коментар

От: VW LT 28

Питане имам, колеги.
                            Трябват ми колани за фиксиране на багаж в багажното на VW LT 28. Някой да има идея къде мога да намеря?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X