Обява

Свий
Няма добавени обяви.

След смяна на носач - Gear Workshop Failed

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • След смяна на носач - Gear Workshop Failed


    Здравейте,
    оставих си Туарега 2004 R5 2.5 TDI в сервиз, за да ми сменят горния ляв носач. Днес го взех покарах 200 метра и ми изби грешка Gear Workshop Failed. Загасих - запалих и пак същото. Върнах се при майстора и той ми каза че проблема е в датчика на въздушното ми окачване - от студеното време е замръзнал. Попринцип дясната ми въздушна възглавница спада като е загасен, но при запалване се напомпва и колата се издига. Според вас възможно ли е просто да му е дошло времето на този датчик или е свързано със сервиза?
    Touareg 2.5 R5 TDI 7L 2005

  • #2
    Да беше дал нещо номер на тая грешка?
    Но то и така си го пише ,gear, скорости.
    Та май не ще да е от въздуха.

    Коментар


    • #3
      Ако прочетеш грешките най-вероятно ще се окаже, че левият датчик е повреден - там, където е пипал "майсторът". При сваляне на носача е напънал датчика и го е счупил, защото той е вързан към носача. Сега масторът ще ти носи вода от девет дерета за да докаже, че датчикът така си е бил още от момиче, и той няма вина.

      Коментар


      • #4
        В самия датчик няма чувствителни на студ елементи. Единствено външната лостова шарнирна връзка може да се повреди от ледени късове или друга мех. интервенция.
        Опитай се да уточниш описанието на грешката. Има ли съвпадение със страната на ремонта - може и да е пропуск на сервиза/майстора....

        Коментар

        Активност за темата

        Свий

        В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

        Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

        Зареждам...
        X