Колеги, моля за вашите компетентни съвети. Проблемът ми е следния: наш служител потроши тотално една от служебните коли и поради това се налага сравнително бързо /затова и нямам време много да се ровя и да чета/ да купуваме друга служебна кола. Търсим нещо евтино и здраво /употребявано/, но такова, че да не му е скъпа поддръжката, а и да не влиза често в сервиз. Ще го карат най-различни хора и ще го карат като "служебна кола", а тя както всички знаем е най-здравата и най-проходимата.
Не ни трябва да е голяма, ще се кара предимно на градско.
Спрели сме се на Golf, но не знам кой вариант да търсим - 1-ца, 2-ка или 3-ка /за следващите вече ни става много скъпо/. От познати чуваме най-противоречиви мнения за здравината и поддръжката им, затова реших, въпреки че машината, за която питам не е 4х4, все пак да попитам и тук.
Предварително благодаря за съветите!

Спрели сме се на Golf, но не знам кой вариант да търсим - 1-ца, 2-ка или 3-ка /за следващите вече ни става много скъпо/. От познати чуваме най-противоречиви мнения за здравината и поддръжката им, затова реших, въпреки че машината, за която питам не е 4х4, все пак да попитам и тук.
Предварително благодаря за съветите!

Коментар