Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да си покажа и аз моя Пасат

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Да си покажа и аз моя Пасат

Първоначално публикуван от amw Преглед на мнение
    Не знаех, че 4моушъна и синхрото са. А и не съм се и интересувал де.
    84 набор съм близко беше
    Мислих да забия 84,ама викам ще кажеш че те изкарах много дърт .Та по темата-явно не си се интересувал.4матик (мерцедес) х-драйв( Бмв )4моушън/синхро (ФВ) са си все системи за 4х4 при тези марки.Разликата е само в начина на работа- фул тайм и он-деманд.Ако те интересува обърни внимание на тази тема - http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=52675
    Opel Frontera B 2.2 DTI,Пасат Б5 4motion
    feikot@abv.bg
    Обратно дороги - НЕТ !

Коментар

Дъртаз съм 82,а онзи дан в заведение до Плиска ми искаха лична карта
      sigpic УАЗ-452

Коментар

Знаете ли как му казват на Пасатора?! Предполагам-да. Сивият Кардинал му казват. Определено има защо. Поздрави на Ваското1!
        Велика машина, велик човек.!

Коментар

Да така е, а с Ваското сме и комшии
          sigpic УАЗ-452

Коментар

Първоначално публикуван от feikot Преглед на мнение
            Мислих да забия 84,ама викам ще кажеш че те изкарах много дърт .Та по темата-явно не си се интересувал.4матик (мерцедес) х-драйв( Бмв )4моушън/синхро (ФВ) са си все системи за 4х4 при тези марки.Разликата е само в начина на работа- фул тайм и он-деманд.Ако те интересува обърни внимание на тази тема - http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=52675

Мерси, ще позачета малко . С различното найменование при различните марки съм запознат, но отскоро започнах да се замислям за джип или нещо 4х4 , та имам доста да почета докато ми стане ясно .
            Благодаря за линка .

п.п. Ваското е голуем, макар, че не го познавам лично.

Коментар

Първоначално публикуван от JC Преглед на мнение
              Да така е, а с Ваското сме и комшии
              А на мен ми трябваше човек с ВАГ-ком. Знам че ваското ги разбира доста,нещата.
              feikot@abv.bg
              Обратно дороги - НЕТ !

Коментар

Първоначално публикуван от vankata_fly Преглед на мнение
                Добре дошъл колега,вече бях взел да си мисля,че карам много рядко срещана кола
                Не си далеч от истината,уважаеми колега. От вчера синхрото ми е 4x2-бастисана вискомуфа.Само оригинална-поръчка от Германия-5000 лв. Моментално го разлюбих.Коварната немска гад ме предаде и ще бъде разкарана съвсем скоро.
                Животът е харизан кон според мен...

Теди

Коментар

Първоначално публикуван от avzdrav Преглед на мнение
                  Не си далеч от истината,уважаеми колега. От вчера синхрото ми е 4x2-бастисана вискомуфа.Само оригинална-поръчка от Германия-5000 лв. Моментално го разлюбих.Коварната немска гад ме предаде и ще бъде разкарана съвсем скоро.
                  Добре де винаги съм се чудел,няма ли начин за ремонт на муфата
                  sigpic УАЗ-452

Коментар

Първоначално публикуван от JC Преглед на мнение
                    Добре де винаги съм се чудел,няма ли начин за ремонт на муфата
                    Не,за съжаление.Най-малкото,не си струва да се кара с функционираща незнайно как бърникана муфа и да рискуваш раздатката и дифовете.

Теди

Коментар

Дай по-подробно.Голф ли е,Пасат,Джета...?Сигурен ли си че е виското?Как разбра?И т.н...
                      0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
                        Дай по-подробно.Голф ли е,Пасат,Джета...?Сигурен ли си че е виското?Как разбра?И т.н...
                        Голф 2 синхро 88-ма год.Разбрах още по поведението в завой-изчезна характерното втвърдяване на волана,при рязко тръгване взеха да превърта предния мост.На ГТП на валовете не тръгна да излиза сама при неутрална .Оттам-на един баир,с газ до ламарината-установих,че отзад няма никой...

Теди

Коментар

Голф 2 синхро 88-ма год.Разбрах още по поведението в завой-изчезна характерното втвърдяване на волана,при рязко тръгване взеха да превърта предния мост.На ГТП на валовете не тръгна да излиза сама при неутрална .Оттам-на един баир,с газ до ламарината-установих,че отзад няма никой...
                          И си сигурен,че е виско.Това да не е Фрийлендър,бре(да ме прощават собствениците).Колега,ако ти се занимава,хвърли едно око на задните вътрешни карета,след това на шлиците на кардана.А ако си намразил вече колицата,колко,викаш се продава?Така,счупена...
                          0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
                            И си сигурен,че е виско.Това да не е Фрийлендър,бре(да ме прощават собствениците).Колега,ако ти се занимава,хвърли едно око на задните вътрешни карета,след това на шлиците на кардана.А ако си намразил вече колицата,колко,викаш се продава?Така,счупена...
                            Благодаря за инфото,колега.Като намеря малко свободно време,ще я кача на канал.Ако не е виското,ще черпя! Ако е,ще се разделяме. Колко чини прецакан такъв отомобил?

Теди

Коментар

Благодаря за инфото,колега.Като намеря малко свободно време,ще я кача на канал.Ако не е виското,ще черпя! Ако е,ще се разделяме. Колко чини прецакан такъв отомобил?
                              Давам 400 лв
                              feikot@abv.bg
                              Обратно дороги - НЕТ !

Коментар

Апропо,като я джиткам така,защото ми трябва кола - мога ли да я дотроша?

Теди

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X