Пишете грамотно.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
VWT3 Caravelle
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
До: VWT3 Caravelle
НОВ СЪМ УК ВЪВ ФОРУМА И ЧНГ НА СИЧКИ ЗЕХ СИ ПОСОЧЕНИЯ МОДЕЛ НА VW ТА СЪС ЗАДНО ПРЕДАВАНЕ Е И МН ПОДНАСЯ ТА ЧЕТОХ НЯКАДЕ ЗА ОЩЕ ЕДНА РЪЧНА КАКВО ПРАВИ ТЯ НЯКОЙ БИ ЛИ ОНЯСНИЛ ПОВЕЧЕ КАКВО ПРАВИ БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО
Нов съм тук във форума. ЧНГ на всички. Взел съм си посочения модел на VW. То е със задно предаване и много поднася. Та четох някъде за още една ръчна. Какво прави тя? Някой би ли ми обяснил повече какво прави. Благодаря предварително.
Така би трябвало да изглеждат Ваши постове от тук нататък.
-
Първоначално публикуван от jordanangelov_ Преглед на мнениеПишете грамотно.
Коментар
-
Първоначално публикуван от superMAX Преглед на мнениеФалстарт!DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/
Коментар
-
Точно този модел бусове имат проблем с ходовете на окачването. Тоест нямат никакви ходове. Много лесно се окантарват диагонално дори и на сравнително равно , едното задно колело е във въздуха и няма тръгване . А идеята на двете ръчни е да имаш за всяко задно колело отделна ръчна и да можеш да блокираш колелото ,което е във въздуха и въртящият момент се предава на съседното колело!Последно редактирано от superMAX; 03-01-09, 06:36.
Коментар
-
Първоначално публикуван от горския Преглед на мнениеБраво!С първата си публикация обиди всички!Думите, които си цитирал са негови към автора на поста. Никой никого не е обиждал.
Коментар
-
За тези, които не са разбрали за кое иде реч: модерирах поста на колега, като изтрих неговото "творение", и му оставих това за правилното писане, барем да се осъзнае защо точно не се появява неговото питане. Май не стана нищо от тази моя идея
Та до колега jordanangelov: Ако не се научите да пишете грамотно - Ваши въпроси и мнения много трудно ще се появяват в това публично пространство. Използвайте заглавни букви по предназначението им, а имено - започвайте изречение с тях. Ползвайте препинателни знаци. И пишете ГРАМОТНО.Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ
Коментар
-
Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнениеЗа тези, които не са разбрали за кое иде реч: модерирах поста на колега, като изтрих неговото "творение", и му оставих това за правилното писане, барем да се осъзнае защо точно не се появява неговото питане. Май не стана нищо от тази моя идея
Та до колега jordanangelov: Ако не се научите да пишете грамотно - Ваши въпроси и мнения много трудно ще се появяват в това публично пространство. Използвайте заглавни букви по предназначението им, а имено - започвайте изречение с тях. Ползвайте препинателни знаци. И пишете ГРАМОТНО.Последно редактирано от горския; 03-01-09, 13:35.
Коментар
-
Не подценявам, разбира се, настойчивоста на едно лапе на 6 години....
Обаче фактите са следни: Преди да се появи тази тема, изтрих за неграмотно писане още една с подобно съдержание, след това се появява тази тема с първия пост "редактиран" от мен, и в мое отсътствие се появява още един пост, който го преведох на разбираем български в последствие. Най-малко три пъти едно лапе пуска мнения с един и същия техническия въпрос. Лично на мен не се връзва.
Та за резюме: моля не подценявайте други участници в този портал.
По желание на автора на темата я заключвам.Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар