Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Демонтиране на датчик за ABS (Passat B3)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Демонтиране на датчик за ABS (Passat B3)

Здравейте,

Незнам дали някой се е сблъсквал с подобен проблем. Необходимо е да се демонтират 2 задни здрави датчика за ABS на Passat B3. Целата е датчиците да се запазят здрави и работоспособни. Проблемът е, че корпусите им залепват в ръжда и старост за главината и нямат вадене. Части от корпуса са от пластмаса та нагряването отпада като вариант. Опитахме да раздвижим един с въртене, но и това не е решение - чупи се. Прилагам снимка на главината. Датчика влиза в големия отвор ограден с червено.
    Прикачени файлове
    Аз не вярвам в чудеса!
    Разчитам на тях!

До: Демонтиране на датчик за ABS (Passat B3)

Не става.На парчета излизат...Евентуално с ВД-40...не съм пробвал,щото докато се сетя и отече...на Голфа...Новият е 30-тина лева,така че...
    0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Ако ти е такъв мерак за датчика - сменяй с главината.

Коментар

В повечето случай можеш да го изкараш на парчета голям късмет трябва да имаш зада излезне цял. Пробвал съм и с ВД-40 и с спирачна течност да се накисва и какви ли не гимнастики и до сега имам 1% успеваемост за жалост, в повечето случаи се заменя с нов. Дано успееш да изкараш стария да имаш късмет де.

Поздрави
        „глупава глава на краката почивка не дава”

Коментар

В момента борбата е смяна на старият барабанен заден мост с дисков такъв. Датчиците са еднакви, разликата е в главините. Барабанните главини имат здрави датчици, по настоящем ABS-а работи перфектно. Дисковите главини обаче нямат датчици. Идеята е да прехвърлим здравите датчици от едната главина на другата.
          Аз не вярвам в чудеса!
          Разчитам на тях!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X