Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Volkswagen Tiguan

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Volkswagen Tiguan

Ами смятахме го с баща ми с най-необходимите екстри (ксенон + автоматик) и други, но без кожа, навигация и специални джанти... Излезе около 63 хиляди в най-базовото изпълнение (но защото някои екстри не можеха да се поръчат), а другите две изпълнения - около 65-66 хиляди... двигателя е 2.0 тди със 140 кс...

А колегата ман1а е прав, но за града е по-добър точно заради размерите си...
    Последно редактирано от Stan40_San; 15-04-08, 20:14. Причина: бавна мисъл
    "That is not dead which can eternal lie,
    And with strange aeons even death may die."
    ~H. P. Lovecraft

Коментар

Ний имаме таурег V6TDI чисто нов го зехме миналата година в края сички екстри без навигация ...Баща ми го паркира насякаде из Варна без проблем на магистралата 220 не му мърдат ....Много е добър като цяло....
      А иначе майка искаше тигуан ама мн пари мислехме че ще е до 50-60 хилки с сички екстри 200 коня 2.0тди апак то ще е сигурно 100 бона

Коментар

..утре отивам да взимам моя тиг..
        около 8 месеца бе чакането..но го препоръчах на към 3 тия месец смених ръчката с автоматик

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov Преглед на мнение
          ..утре отивам да взимам моя тиг..
          около 8 месеца бе чакането..но го препоръчах на към 3 тия месец смених ръчката с автоматик
          Добре де аз колко трябва да чакам
          Ако не е тайна кога го поръча.

Коментар

Congrats to mitkov... Finally you got your Tiguan My father didn't order one for my mother because he had to wait for about an year... Maybe even more

Sorry for the English, but I have just bought this laptop from the States so I don't have Bulgarian language yet (the Vista is in my way)...

P.S. Greetings from Buffalo, NY
            "That is not dead which can eternal lie,
            And with strange aeons even death may die."
            ~H. P. Lovecraft

Коментар

Добре де аз колко трябва да чакам
              Ако не е тайна кога го поръча.
              ...поръчах го януари
              но някъде към март-април промених заявката да е автоматик вместо първоначалната "РЪЧКА"
              иначе в германия се чакало до 1 година
              при нас идват по бързо..сега септември щели да пускат още една производственна линия така че да се подобрят нещата

..първите ми впечатления ..са повече от добри.. много много готин автомобил ..още първият ден го поизпробвах и офф роуд..и по лек /черни пътища/ и малко по сериозен -мотокрос трасе /части от него / и поляните и нивите и деренцата наоколо ..комфорта на возене включително и офф роуд е висок моят е офф роуд версията..трак и фиелд май се казваше модификацията ..автоматика бачка чудесно разхода..варира според карането за последното каране /по асвалт до един близък град/ ми показа среден-7,6 л/100

Коментар

Сега като ти чета мнението за Тигу още повече се изнервям от това пусто чакане.И моята поръчка е от януари.До сега няма нито един недоволен от колицатаБлагодаря ти за споделените впечатления и много много безаварийни!!!

Коментар

хайде и аз да подразня колегите, които са все още в очакване

Официално представям новото возило (вече е на 2 месеца, но чак сега намирам време да си го снимам и да пиша тук):

(.....хммм, интернета не ми сътрудничи днес и не иска да ми пусне снимките :

ERROR

The requested URL could not be retrieved

While trying to retrieve the URL: http://forum.offroad-bulgaria.com/album.php?
                  The following error was encountered:
                  • Zero Sized Reply

Squid did not receive any data for this request.

нищо, довечера ще пробвам от вкъщи още венъж.....)

Поръчано е януари някъде, но човека се отказал и март аз се реших да го взема... очаквах го към септември, но някакси дойде по-рано: края на юни
                  Оборудване: Track & Field (с по-острата муцунка)
                  Име: ЖИВОТИНКАТА (ама много съм оригинален )
                  Към момента имам изминати около 2000км. и съм доста доволен от колата. Държи се много добре (като всеки нов автомобил всъщност ). Гледам да не я напъвам много, все пак още се опознаваме , а и през първите 1500км. се разработвал двигателя. Вчера като се връщах от Русе, обаче, леееко настъпих (мах.160) и колицата си се държеше съвсем прилично (даже искаше още, ама не и дадох, поне засега )
                  Много комфортно пътуване, не шуми (за разлика от Камиончето от аватара), стабилно държи пътя и леко взема завоите.
                  Среден разход (2.0 дизел): 7.1 при по-спокойно каране (мах.120) и 7.9, когато настъпя повече
                  Двата недостатъка, които забелязах и при теста на колата все още са си на лице:
                  1. Багажника е малък - това определено не става за семеен автомобил (но тъй като пътувам сам, това мога да го преживея ) и
                  2. Ниско ми е (е това вече ще ми е по-трудно да го преживея, но ще се наложи ).

Като цяло съм много доволен от колата (нали на всички им е ясно, че не е ДЖИП ) и не съжалявам за избора си!

Ами това е! Да е жива и здрава животинката и да си ме вози мноооого безаварийни километри!
                  Последно редактирано от VoiD; 18-08-08, 11:44.

Коментар

явно днес не ми е компютърния ден - сега пък не мога да си редактирам поста...
                    та ето ги снимките:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Test3.jpg
Прегледи:1
Размер:266.3 КБ
ID:5065624 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Test2.jpg
Размер:266.5 КБ
ID:5065623 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Test1.jpg
Размер:252.6 КБ
ID:5065622

Коментар

Поръчано е януари някъде, но човека се отказал и март аз се реших да го взема... очаквах го към септември, но някакси дойде по-рано: края на юни
                      ...тва май е моето дето го отказах и го смених за автоматик

а ето го и това което всъщтност дойде

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov Преглед на мнение
                        ...тва май е моето дето го отказах и го смених за автоматик

не мисля - моето си беше поръчано автоматик и така си дойде (въпреки, че до последно МНОГО се колебаех дали не бъркам и дали не трябваше да си взема ръчка... )

Коментар

Супер е джипчето и изглежда е доста добро ,ще му се зарадваме и ние скоро.7,1 разход при скорост до 120 това гори колкото Туарега

Коментар

при скорости между 90 и 120 показва разход между 4,5 и 6.5
                            вече при по резки изпреварвания и по бързо каране отива на горе

Коментар

ето и първата му разходка извън страната
                              ..ходихме с него покрай арда в гърция да се поизкъпем а и рибичка едно друго

Последно редактирано от mitkov; 25-08-08, 13:43.

Коментар

Някой от "игуаните" ще идва ли на събора? Аз съм 95% сигурен (само на 6-ти септември), ще ми е интересно да ги сравним с "уарега"...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X