Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Volkswagen Tiguan

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Volkswagen Tiguan

Понеже колегите са постнали снимки от лятото ето и малко от идващата зима ...

Колата е на около 10 000 км имам я от половин година и мога да кажа само хубави неща .

С поздрави
    Прикачени файлове

Коментар

С уважение към колегите : ВИЕ СТЕ ЛУДИИИИИИИ... Разбирам,качествено е,сигурно е,проходимо е(като за СУВ е много проходимо),ама на тези цени аз ще си взема най-горно ниво на Санта Фе със 100000000 неща и ще мога да си возя седем човека на широко и ще се кефя на активното окачване и на автоматик и 3.3 V6 бензин и тн... Струва ми се безумно да се купи тази „Панда“ на тая цена. Може Санта Фе-то да е с по-некачествени материали и оборудването да е една идея по-бедно,ама цена е еднаква, а възможностите -не. VW почнаха да „летят“ доста високо.

Между другото(кое друго ) за асистента за паркиране не е нужен автоматик. Минаваш покрай празното място,включваш на задна и даваш газ и спирачка, в края на „упражнението“. Волана си се върти сам.
      Hyundai Santa Fe CM D4EB 4WD
      Peugeot 406 RHZ, Peugeot 405 RFV, Peugeot 205 DKZ
      Volkswagen Bora AKL

Коментар

Първоначално публикуван от Dino Преглед на мнение
        С уважение към колегите : ВИЕ СТЕ ЛУДИИИИИИИ... Разбирам,качествено е,сигурно е,проходимо е(като за СУВ е много проходимо),ама на тези цени аз ще си взема най-горно ниво на Санта Фе със 100000000 неща и ще мога да си возя седем човека на широко и ще се кефя на активното окачване и на автоматик и 3.3 V6 бензин и тн... Струва ми се безумно да се купи тази „Панда“ на тая цена. Може Санта Фе-то да е с по-некачествени материали и оборудването да е една идея по-бедно,ама цена е еднаква, а възможностите -не. VW почнаха да „летят“ доста високо.

Между другото(кое друго ) за асистента за паркиране не е нужен автоматик. Минаваш покрай празното място,включваш на задна и даваш газ и спирачка, в края на „упражнението“. Волана си се върти сам.
        Изобщо не сме луди,просто препорачвам да си вземеш Хюндая и да си го караш,че си му свикнал!

Коментар

Не виждам база за сравнение на автомобил от SUV1 и SUV2 класа... Свикнал съм и съм доволен,а мясото вътре е в пъти повече. Не четете какво пише в Auto Bild,те и Тоuareg бяха изкарали по-порходим от Land Cruiser 120 и Порше 911 по-бързо от Корвет,който пък е с N hp повече и е с N пъти по-мощен двигател и е правен за USA все пак.
          Спазвам добрия тон и приятелското отношение. Всеки трябва да е доволен на това което има,защото можеше и без него да е.
          Volkswagen Bora AKL

Коментар

Първоначално публикуван от Dino Преглед на мнение

Ти базикаш ли се и аз си помислих какво виждат в него !? Това са почти 70к лева За толкова ще си купя Туарег 2 пък нека да няма кожа и всички екстри... Леле...
            [COLOR=Silver]VAG GrouP[/COLOR]

Коментар

Само да вметна за бутона за офф-роуд. Ако някой не знае,де. Когато е натиснат, натискате педала на газта до дупка и пускате съединителя. Електрониката се грижи за всичко. Пробвано. Какво мога да кажа,за да променя/допълня мнението си за Тигуан. Стабилен е,добре обезшумен,4х4-то е МНОООГО зле на пясък,но иначе се справя,вози една идея по-твърдо от Санта Фе(най-много съм карал него,като джип.Иначе е по-твърдо от голф 5,определено.) При рязко натискане на газта се чуди малко,но след около 1450об. дърпа много яко. И при висока скорост е стабилно и безшумно. Не бих си променил ,обаче, мнението,че това(особено за високото оборудване) са пари на вятъра. В крайна сметка всеки си има мнение. И аз можех да чакам за Тигуан и да си взема и най-високото оборудване,но като има по-голяма и проходима и най-важното ПО–ЕВТИНА алтернатива,то... Всичко най-добро и много безаварийни.
              Volkswagen Bora AKL

Коментар

За 65 000 лв.с ДДС може да се купи прилично оборудван Тигуан автоматик дизел.
                А такъв Туарег за 70 000лв с ДДС няма!

Коментар

Първоначално публикуван от Stefan_yj Преглед на мнение
                  За 65 000 лв.с ДДС може да се купи прилично оборудван Тигуан автоматик дизел.
                  А такъв Туарег за 70 000лв с ДДС няма!
                  Имах предвид - на старо, разбирайте до 1 година! В момента може да се намери на 1 до 2 год. на много малко км. Туарег, гарантирам Ви че разликата с Тигуана е фрапираща..
                  [COLOR=Silver]VAG GrouP[/COLOR]

Коментар

Айде аз като стар туарегаджия вече да ви кажа - разбрах защо в началото Куадра ми казваше за туарег "И богатите плачат..."

Хубава кола, обаче НЯМА такива цифри за ремонти. Просто е нечовешко. От там си правя изводите, че и за тигана ще е подобно. Едно скъп за купуване, но айде става като имаш едни пари, обаче после става страшно.

Миналата година само съм дал над 10 000 лв за ремонти САМО по скоростите.
                    VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

..не знам как ги смятате тези 70 000
                      54 е базово цената на дизела а има и по евтини варианти
                      сега в тази криза предполагам има вече и още намаления
                      санта фе то.вярно че е готин останалите също
                      разглеждал съм ги всичките подробно
                      но според мен за в момента тига в този клас като качество материали и възможности за индивидуализиране е най в час
                      можеш да избираш и комбинираш цветове тавани кутии и всичко както си искаш
                      докато примерно рав 4 ако искаш с люк ..трябва да вземеш най скъпата версия и с кожен салон и всички екстри отделно че скоро не е обновяван
                      на повечето от другите пък..ще ме извините но пластмасите не знам какви са но ..меко казано изглеждат евтини
                      туарега пък наистина е много по..но той си е вече друг клас кола
                      ..разхода например между тига и него е с една голяма разлика а за хора купуващи тига за семейно ползване или въртящи много километри това е фактор
                      освен това има хора които просто искат-НОВА кола а не на 1 година не на 3000 км не на 1000 а чисто нова и все пак..съгласете се че имат право сами да решат какво да правят с ТЕХНИТЕ си пари
                      ..за частите не съм запознат единственната част за която до сега знам е -подкалника този гумения ..който се оказа че струва 60 тина лева и се сменя за 15 минути а вече имам 20 000км наблюдения

Коментар

Първоначално публикуван от tutin Преглед на мнение

Миналата година само съм дал над 10 000 лв за ремонти САМО по скоростите.

Че тя нова скоростна кутия не струва ли по-евтнино?!!
                        А иначе за ремонти на фолксваген в България официалите дерат яко, имам опит!
                        יעבור
                        «И това ще мине»

Коментар

това не в официалния сервиз на ПоршеБГ.

Там ми обявиха 24 000 лв за нова скоростна или 20 000 лв за рециклирана, като им дам моята...

драма
                          VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

Първоначално публикуван от Калоян Кашавелов Преглед на мнение
                            Изобщо не сме луди,просто препорачвам да си вземеш Хюндая и да си го караш,че си му свикнал!
                            Ти що си взе тогава Тигуан,като по те кефи курееца.
                            Или ще кажеш че аз съм те излъгал да си купиш.
                            Последно редактирано от Jori; 29-04-09, 16:04.
                            [SIGPIC][/SIGPIC] Yamaha WR 426
                            ВСЯКО ПАДАНЕ Е ПРЕДПОСЛЕДНО

Коментар

Ето и една фактура за обслиужване на Тигуан ,мисля че цените са нормални за нов автомобил
                              Прикачени файлове

Коментар

Ако някой колега,има път към В.Търново и трябва да си обслужва VW-на да ми се обади ако иска ще му направим 7% отстъпка.
                                тел.0886521183 Йордан.Става въпрос за обслужване в "Авточойс"ООД.
                                [SIGPIC][/SIGPIC] Yamaha WR 426
                                ВСЯКО ПАДАНЕ Е ПРЕДПОСЛЕДНО

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X