как се слага купе от голф2 на шаси от уаз
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
купе от голф2 на шаси от уаз
Свий
X
-
До: купе от голф2 на шаси от уаз
Във Варна съм виждал сложено. Без регистрация. Дали поради некадърнос или по други причини, но си беше много високо и още по-грозно. Ма много грозно. Пък може и де е било невероятно грозно. Ма като си помисля и Ален Делон и Белмондо ги харесват. И собственика си го харесваше.За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
-
Аз съм си избрал Форд Гренада комби. С Буханка отдолу. За експедиционен. Ма като си помисля за Софийския техно тест и ми минава мерака.За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнениеЩо не си помислиш по-добре за стойката в седалките?Уморените коне не ги убиват , нали ??
Коментар
-
Мда. Тогава ще ида да запаля на мегдана книжките по автомобилни седалки и обзорност. Също и по вратите и достъпът в кабината.
Може и по обща компоновка. Самоносеща кабина върху рама е талантлив метод за скришно увеличаване на теглото на колата двойно. После не забравяйте поне 200 кила метанови резервоари че да излиза и по-евтино.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнениеМда. Тогава ще ида да запаля на мегдана книжките по автомобилни седалки и обзорност. Също и по вратите и достъпът в кабината.
Може и по обща компоновка. Самоносеща кабина върху рама е талантлив метод за скришно увеличаване на теглото на колата двойно. После не забравяйте поне 200 кила метанови резервоари че да излиза и по-евтино.
Голфа е една от най-удобните от ергономична гледна точка кола.Качен в/у шаси ще е в пъти по-удобен.Евентуален проблем би било качването.Евентуално.
Колега DUGHENRY,идеята да го качиш на шаси е добра,но защо точно УАЗ?Той с тегло от 1,8т си друса достатъчно,представи си ако го олекотиш...а и с тези ресьори...Всъщност няма да получиш Голф на шаси.По скоро УАЗ с друга къщичка.Освен ако не преработиш окачването коренно.На пружини,носачи и т.н.Помисли в/у това.
П.С.Стефане знам за натоварванията при качване и спускане,но нито УАЗ-а,нито Голф на шаси,нито която и да е друга "цивилна" джипка могат да достигнат нужната за това "претоварване" скорост...Виж някоя "Бах-овска" евентуално...0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"
Коментар
-
Кво му е на Самурая, че да се разваля с Голфово купе. Уазковото шаси с Голфово купе е удачно само за по-голям комфорт. Ма става грозно. Вервайте ми.За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар