Обява

Свий
Няма добавени обяви.

купе от голф2 на шаси от уаз

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• купе от голф2 на шаси от уаз

как се слага купе от голф2 на шаси от уаз
    Оф-Роуд клуб "Без Граници" - Сливница

До: купе от голф2 на шаси от уаз

Лошо. Като всяко от лека кола на джипово шаси. Ще се уморяваш, няма да виждаш нищо и ще влизаш - излизаш трудно.

Коментар

Във Варна съм виждал сложено. Без регистрация. Дали поради некадърнос или по други причини, но си беше много високо и още по-грозно. Ма много грозно. Пък може и де е било невероятно грозно. Ма като си помисля и Ален Делон и Белмондо ги харесват. И собственика си го харесваше.
      За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Абе и на мен са ми се въртяли какви ли не идеи за някакво купе върху шаси от уаз...
        Като идея е интересно...
        Don't hunt IF you can't kill
        първо 0883 после 333 накрая 448

LZ1BGD

Коментар

Аз съм си избрал Форд Гренада комби. С Буханка отдолу. За експедиционен. Ма като си помисля за Софийския техно тест и ми минава мерака.

Коментар

Що не си помислиш по-добре за стойката в седалките?

Коментар

При нас има такъв замисъл от 2-3 години само че с Ауди 100(старата стотица) върху 452 шаси, след още 2-3 години може и да го направят
              Случайни хора УАЗ не карат

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                Що не си помислиш по-добре за стойката в седалките?
                Да не би в "нивата" стойката е много по различна ? Все пак се друсаме по черни пътища , не излитаме със совалка. На много места уличния пейзаж не е много по различен от есенна дълбока оран. Пък си се возят с малолитражките без да получават дископатия.Тия натоварвания не са чак толкова убийствени че заради тях да се пренебрегне идеята за "насаждане" на купе. Виж с регистрацията е трудно.
                Уморените коне не ги убиват , нали ??

Коментар

Мда. Тогава ще ида да запаля на мегдана книжките по автомобилни седалки и обзорност. Също и по вратите и достъпът в кабината.
                  Може и по обща компоновка. Самоносеща кабина върху рама е талантлив метод за скришно увеличаване на теглото на колата двойно. После не забравяйте поне 200 кила метанови резервоари че да излиза и по-евтино.

Коментар

интересно звучат тези книжки
                    да ли ги има скенирани за теглене

Коментар

Не за съжаление. Не всички книжки са мои(((

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                        Мда. Тогава ще ида да запаля на мегдана книжките по автомобилни седалки и обзорност. Също и по вратите и достъпът в кабината.
                        Може и по обща компоновка. Самоносеща кабина върху рама е талантлив метод за скришно увеличаване на теглото на колата двойно. После не забравяйте поне 200 кила метанови резервоари че да излиза и по-евтино.
                        Въобще не се и замисляй!!!Явно са прекалено стари.Кънтри-то сигурно уморява...
                        Голфа е една от най-удобните от ергономична гледна точка кола.Качен в/у шаси ще е в пъти по-удобен.Евентуален проблем би било качването.Евентуално.
                        Колега DUGHENRY,идеята да го качиш на шаси е добра,но защо точно УАЗ?Той с тегло от 1,8т си друса достатъчно,представи си ако го олекотиш...а и с тези ресьори...Всъщност няма да получиш Голф на шаси.По скоро УАЗ с друга къщичка.Освен ако не преработиш окачването коренно.На пружини,носачи и т.н.Помисли в/у това.
                        П.С.Стефане знам за натоварванията при качване и спускане,но нито УАЗ-а,нито Голф на шаси,нито която и да е друга "цивилна" джипка могат да достигнат нужната за това "претоварване" скорост...Виж някоя "Бах-овска" евентуално...
                        0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

абе аз голфа го дадох като пример,а уазовото шаси е най- изгодно от финансова гледна точка
                          Оф-Роуд клуб "Без Граници" - Сливница

Коментар

Не съм експерт но с шаси от SAMURAI няма ли да стане по добре? Хем е по леко хем е и по късо. Просто предложение. Аи може да се намери на що годе добра цена.

Коментар

Кво му е на Самурая, че да се разваля с Голфово купе. Уазковото шаси с Голфово купе е удачно само за по-голям комфорт. Ма става грозно. Вервайте ми.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X