Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кодове с грешки на голф3

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Кодове с грешки на голф3

Зная, че мястото на темата не е за този форум за което моля да ме извините,но вярвам че тук ще получа най-точната информация.
    Въпроса ми е, ако някой може да ми каже какво означават кодовете който се изписват на километража. В момента на километража като дам контакт излиза за няколко секунди IП02.
    Пробвах в нета и в някой руски саитове имаше нещо като калкулатор въвеждаш кода и излиза каква е грешката но не ми свърши работа.
    Ако може да пуснете и схема на ел. инсталацията за G3 1.8mi.
    "Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди

До: Кодове с грешки на голф3

Първоначално публикуван от kra_kra Преглед на мнение
    Зная, че мястото на темата не е за този форум за което моля да ме извините,но вярвам че тук ще получа най-точната информация.
    Въпроса ми е, ако някой може да ми каже какво означават кодовете който се изписват на километража. В момента на километража като дам контакт излиза за няколко секунди IП02.
    Пробвах в нета и в някой руски саитове имаше нещо като калкулатор въвеждаш кода и излиза каква е грешката но не ми свърши работа.
    Ако може да пуснете и схема на ел. инсталацията за G3 1.8mi.
    тук пита ли?

по -вероятно е да знаят във VW форума все пак

Коментар

Ето тук има доста информация за Фолксваген. Има и някакви ел. схеми за Голф 3, но най-добре ти да си ги разгледаш, тъй като знаеш годината на производство и други специфични за автомобила данни.
      Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Това означава, че го палиш с втория ключ. Ако имаш друг и е оригинален пробвай с него, ще изпише друга цифра. Поне при ауди е така. Мисля, че и и при фолксваген не е по-различно.
        LZ1PER

Коментар

Това значи, че трябва да го водиш на ТО 2
          Тези показания можеш да си ги нагласяш сам, в http://volkswagen.msk.ru/ пише как

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X