Здравейте, забелязах следното, сутрин когато запаля джипката, мотора потреперва , сякаш прекъсва, това е съпроводено с изпушване отзад струва ми се бял пушек. Като загрее се оправя. Дайте идеи моля, дюзи, турбо, подгряващи свещи?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
TOUAREG 2.5 Прекъсва и пуши когато е студен.
Свий
X
-
От: TOUAREG 2.5 Прекъсва и пуши когато е студен.
Свещ е абсурд, вариант 1: гарнитура на главата, да се провери за загуба на антифриз.
вариант 2: Дюза, да се провери на диагностика
вариант 3: ..............
първо предните два.Audi Q7 - продава сe ... http://www.offroad-bulgaria.com/attachment.php?attachmentid=934535&d=1508126732
Коментар
-
Първоначално публикуван от 0887504600 Преглед на мнениеИ аз като колегата, бял пушек е на вода, но защо след като загрее се оправяCAN-AM RENEGADE 800XR 0898580436 VW PASAT 2.0TDI,DSG,170+ЛЕКО ПИПНАТ[SIGPIC][/SIGPIC]
Коментар
-
Свещите на старото TDI се "палеха" при температура под 7-8 градуса(ако не ме лъже паметта). При помпа-дюзата може и да има нещо промени свързани с екологията, ама чак да пуши и тресе при неработеща свещ, и то при сегашните температури не ми се вижда вероятно.
Четене "за здраве"задължително. Спадне ли му антифриза, то ще си каже–ще се осветят ламБи и дори надписи може да изографиса...
Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."
Коментар
-
Смених свещите, и петте се оказаха изгорели. Дюзите ги замерваха и казаха , че са ок,турбина също.Антифриза е добре Надявам се да се реши проблема сега и да е бил от свещите. Всъщност проблемите ми като са замисля започнаха от едно зареждане не OMV. Зацапана геометрия на турбото и отклонения при дюзите, затова внимавайте с горивото.
Коментар
-
Слагай по малко добавка към горивцето от време на време (има доста изписано по повод на добрите добавки и кой от коя е доволен) и следи редовно темата "от къде да НЕ зареждаме....."
Дано нямаш проблеми с машинатаI'm not Lost, I'm Discovering !
088 три 3 четири 0 94 нула - Филип
Коментар
-
Това дали има връзка с това , че е чипнат от предния собственик. Другата седмица съм решил да му върна заводските настройки. Долях и пол. литър антифриз, сега ще видя дали го губи. Навъртял съм му около 10 000 км. до сега не съм доливал. Иначе сега пали нормално, не виждам да пуши нещо в момента, освен малко черно.
Коментар
-
Първоначално публикуван от greatmanx Преглед на мнениеТова дали има връзка с това , че е чипнат от предния собственик. Другата седмица съм решил да му върна заводските настройки. Долях и пол. литър антифриз, сега ще видя дали го губи. Навъртял съм му около 10 000 км. до сега не съм доливал. Иначе сега пали нормално, не виждам да пуши нещо в момента, освен малко черно.
Моя съвет е да не пипаш въпросния "чип", остави си тази карта. Колата ти е по-добре с тази карта (ако са сложили нещо читаво).
Аз съм доволен от моя "чип". И моята пипа по малко антифризец - това не ме плаши защото зная че малко по малко си изтича от въпросните тръби дето подменяхме. Преди е капало от там и сега си капе. Лошото е че мокри стартера ......, ама се преживявапрез година две профилактика на стартера и е ОК
Последно редактирано от 887504600; 18-09-11, 06:19.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар