Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Tuareg 5.0 v10 спукана въздушна възглавница

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Tuareg 5.0 v10 спукана въздушна възглавница

Здравейте колеги,
    спуках предна лява въздушна възглавница и търся съвет.

Първо:
    при това положение трябва ли да сменя и дясната?

Второ:
    тези възглавници консуматив ли са или трябва да сменя целия плевматичен амортесьор?

Намерих една схема ако някой може да се ориентира по нея да пише.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Untitled.jpg
Прегледи:1
Размер:29.6 КБ
ID:5918642
    Поздрави.

От: Tuareg 5.0 v10 спукана въздушна възглавница

Как я спука колега, на най горно ниво на окачването ли беше. Иначе до колкото знам се сменят и двете, така ми обясниха във Фолксваген, информативно исках да знам. Друг е въпроса, че те са мошенници и естествено така ще кажат, за да вземат повече пари.

Коментар

А...,те в Порше твърдяха, че водната помпа е консуматив.60 000км и трябвало да се сменя.
      В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...

Коментар

до greatmanx

Карах с 60 km/h. на асвалт в положение комфорт, изобщо не беше никаква ексремна ситуация и гръмна като спукана гума.Като слязох се бях настроил за смяна на гума и тогава забелязах че цялата предница се е снижила(задницата си остана в непроменена позиция).Направих няколко теста дали мога да продължа да карам при това положение тъй като ми оставаха 7км.до мястото където трябваше да стигна, видях че може да се кара така но не повече от 15-20 km/h. тъй като цялата тежест на купето и двигателя беше легнала на рамата и вътре започва да тресе ужасно а най-важното може да скъса тампон на двигателя или да пецака нещо по окачването.

В момента съм свалил целия плевматияен амортесьор и колеги той е от две основни части:
        1. стъбло на амортесьор
        2. защитен корпус със защипана възглавница на него

Сега ще питам във Фолцваген това второто дали се продава отделно.
        Последно редактирано от ssttiill; 28-02-11, 10:41.

Коментар

Колеги, сагата приключи със закупуването на две нови възглавни /оригинални и не от фолцваген тъй като там предлагат целия плевматичен амортесьор комплект/, а и по добре че като свалихме уж здравата и тя беше с "буза".
          Аре чао за сега че ако продължаваме да чатим нафтата ще стане 3.00 лв.

Коментар

Може ли да кажеш от къде закупи възглавниците и на каква цена?Благодаря!

Коментар

Дай ми рама и ми я прати на stivi_75@abv.bg .

Коментар

Въпросът ми беше информативен.Все още не съм си закупил въпросния джип.

Коментар

Да ..., и на мен ми е интересно за цената. Ако не се кара на комфорт риска по-малък ли е ?

Коментар

Пичове аз много си тормозех джипа, в месеца по два пъти му правех як оф-роуд(като се има предвид че моя е V10 и предницата е много тежка), ако се кара нормално няма да имате проблеми иначе в движение съм превключвал на всичките опции и не е имало проблем.

Коментар

Аз спуках същата възглавница доката чаках на червен светофар. Бях на режим ауто на който си карам винаги, а последните 2-3км ги минах по чисто нов булевард. И аз слезнах с идеята да сменям гума, но уви. Смених само спуканата възглавница (без амортесьора вътре) срещу 1200лв. Купи ми я майстора (не знам откъде). Засега нямам ядове!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X