Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Golf Country-няколко проблема за решаване

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Golf Country-няколко проблема за решаване

Здравейте колеги!
    От две години се боря с едно Country и се оказа че за това време само го правя а съм навъртял около 6000км. Купих го от Дупница от частен собственик /може би/ пребоядисано, напудрено, свети. Грабнах го без да го мисля много и това ми беше грешката. Оказа се че харчи по литър масло на 1000км. не върви нито на газ нито на бензин, декоративните лайсни по вратите и калниците паднаха почти веднага/лепени със силикон/, колата завиваше със задницата и хиляди малки дреболии. Смених гумички на клапани, масла, филтри, ремаци, свещи, кабели и половината изпоскателна система- разхода на масло намаля драстично и започна да върви поносимо. Смених тампоните на магарето на задния мост /тия от vw режат глави за тази кола/. Радостта ми от шофиране на нормална кола бързо се помрачи от изпускането на предните амове. Когато ги свалихме се оказа че и двете пружини са счупени. Ходих пак във WV и ми призля. Амове по 670лв. бройката а пружините са спряни от производство. По размери на амовете се оказа че са като на нормален Голф но по-дълги. Със стругар направихме подложка, втулки, резба и капачка за макферсона и заспа. По външен размер пружините съвпаднаха с такива от пасат дизел. Събрахме, монтирахме и.... греда. Амовете работят екстра но колата легна много към земята и визи като каруца(твърдо). Виско муфата престана да работи. Едвам превърта на лед. Полудях вече, искам да карам.
    Въпроса ми е дали някой знае какви пружини биха паснали или дали мога да си навия по поръчка.
    Втория е- Какво да правя с виското? Цените за нов са непонусими.
    Поздрави

От: Golf Country-няколко проблема за решаване

Кънтри и синхро са доста специфични за поддръжка...а за това, че си налетял на калпав екземпляр, вината е твоя.Смяната на някои части, като споменатите тампони и амове, струват колкото половината кола. За оригинална вискомуфа ми съобщиха цена от 5000 лв. Аз лично имам шанса да познавам човек, който ремонтира и доставя части само за синхро-нови и втора употреба, и нямам грижи. Ако нещо те интересува, пиши на лични.
    Животът е харизан кон според мен...

Теди

Коментар

Имам няколко виско муфи ще ти дам една. Сигурен ли си че е мифата Звани да се раазберем 0877216407 Костадин

Коментар

Вариянти за амортисьори има няколко-от удължаване на стеблото до удължаване на тялото.С пружините нещата са подобни.Пробвай с предни от Чероки...
        0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Ето тука можеш да си поръчаш каквито искаш пружини!Излизат по 60-90 лв.
          http://www.springsbg.com/bg_start.htm

Коментар

Колега в село Крън община Казанлък правят прожини всякакви

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X